Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/05-16   -   Pressemeddelelse

Ny direktør opruster til vækst



Sigurd Leth tiltræder som ny Adm. Direktør i Gaia Solar pr. 1. juni 2016. Han skal styrke selskabets vækststrategi, som blandt andet indebærer en international ekspansion.

Gaia Solar er kendt for innovative solcelleløsninger i Norden. Nu står virksomheden overfor en udviklingsfase og vækst på udenlandske markeder og til denne fase er der behov for yderligere kompetencer. Derfor indtrådte Carsten Hoeck fornyligt som bestyrelsesformand og nu tiltræder Sigurd Leth som Adm. Direktør.

Sigurd Leth er uddannet Cand. Merc. og har i høj grad fokus på kommercielle forbedringer og et markedsorienteret mindset. I tæt på 20 år har han haft ledende stillinger indenfor teknologi og salg både internationalt og nationalt i virksomheder som Nokia, TDC og EFG.

"Efter en periode med nedgang i markedet har vi brug for at optimere vores organisation og bringe nye kompetencer ind i vores direktion", udtaler bestyrelsesformand Carsten Hoeck. "Sigurd har den rigtige profil med en god kombination af teknologisk forståelse og erfaring indenfor salg og ledelse. Han er en moderne leder og holdspiller, som vil hjælpe Gaia Solar med at gå ind i en ny udviklingsfase."

"Det er ikke nogen hemmelighed, at solcellebranchen har gennemgået nogle turbulente år og senest er blevet udfordret på et pludseligt stop for 60/40 tilskuddet. Men Gaia Solar er en stærk virksomhed, et stærkt brand som står for kvalitet og innovation og har en meget kompetent og engageret medarbejderstab. Der er masser af plads til at udvikle endnu bedre løsninger og tage del i de muligheder, der er - og vi har en god platform, både finansielt, markedsmæssigt og teknologisk. Gaia Solar har et stort, uudnyttet vækstpotentiale. Det skal vi udnytte nu!" siger Carsten Hoeck.

Som et led i dette nye fokus og oprustning til vækst, vil PBI Holding overtage aktiemajoriteten. Der er hermed i samarbejde med banken skabt et solidt finansielt fundament, som kan sikre en langsigtet vækststrategi og at Danmark er med i det kommende solcellekapløb på internationalt plan.

Gaia Solar A/S er Skandinaviens største selskab indenfor solcelleløsninger. Med flere tusinde afsluttede installationer siden 1996, og lokal dansk produktion af BIPV-paneler, betragter vi os som førende i Norden.
Vi tror på en nær fremtid hvor alternativ energi, herunder solenergi, vil spille en dominerende rolle i forhold til energi fremstillet på fossile brændstoffer. Vi har derfor en ambitiøs målsætning om at være blandt de ledende cleantech-selskaber nationalt og internationalt inden for solcelleteknologi, målt på vækst, indtjening samt innovation.

Billeder


Pressekontakt

Carsten Hoeck
Bestyrelsesformand
  51 18 01 70

Firma

Gaia Solar A/S
Hammerholmen 9-13
2650 Hvidovre, Danmark

  +45 36 77 79 76
  +45 50 98 02 13

http://www.gaiasolar.dk

Modtag nyheder fra Gaia Solar A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire