Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/01-09   -   Pressemeddelelse

Husejere kan få 276% i rente

Kører du en kæmpe omvej for at spare 5 øre pr. liter benzin? Eller hører du til dem, der løber fra Brugsen og til Netto for at spare tre kroner på tre liter mælk? Hvorfor nøjes med at tjene småpenge, når du kan få op til 276% i forrentning på verdens bedste og mest sikre investering?

En analyse, der er udarbejdet af magasinet Gør Det Selv, viser, at du som ejer af et almindeligt hus på 150m2, der er opvarmet med oliefyr, får forrentet din investering med 276%, hvis du isolerer en krybekælder. En stensikker investering, der luner både din pengepung og miljøet. Lignende gode investeringer venter, hvis du vælger at investere andre områder af huset, fx hulmuren, loftet eller husets varmerør.

"Da vi gik i gang med denne analyse, håbede vi på, at vores beregninger ville få overbevist danske husejere om, at efterisolering af huset er en vanvittig god investering. Men at det ligefrem er verdens bedste investering, overraskede faktisk også os på redaktionen," siger Rune Michaelsen, chefredaktør på magasinet Gør Det Selv.

"Det er ikke engang fordi, der er tale om stor hokus-pokus," forklarer Rune Michaelsen.

"Det kræver blot lidt erfaring med gør-det-selv-projekter, så kan du selv udføre isoleringsarbejdet, og bagefter glæde dig over, at du har gjort dit livs investering. Men selv hvis du vælger at lade professionelle håndværkere stå for isoleringsarbejdet, er der tale om en god forrentning," siger han.

Analysen, der offentliggøres i magasinet Gør Det Selv nr. 1 2009, viser i øvrigt, at husejer kan se frem til en forrentning på op til 53% af investeringen, hvis han efterisolerer en hulmur. En efterisolering af loftet kan give op til 47% forrentning - men den ubetinget bedste investering er altså at få isoleret en uisoleret krybekælder. Udgiften til isoleringsmaterialer er ca. 8.300 kroner, men besparelsen er helt fantastisk: 22.900 kroner pr. år i kraft af sparet udgifter til fyringsolie. Hvis husejeren beholder sit hus i 20 år, som gennemsnittet gør i Danmark, vil det betyde, at han får sin investering forrentet med 276%, viser analysen.

Analysens beregningerne er udført i samarbejde med Dansk Bygningsanalyse, Rockwool og magasinet Penge & Privatøkonomi.
"Afkastet af investeringen i efterisolering er stort, og skattefrit og endda risikofrit," siger Søren Verup, HD (F) og chefredaktør på Penge & Privatøkonomi.
"Det vil endda ofte kunne betale sig at låne pengene til bedre isolering, hvis renten på lånet efter skat er lavere end en forsigtigt beregnet besparelse," siger Søren Verup.

###

Vedhæftet: Artiklen fra Gør Det Selv nr. 1 2009

Relevant information

http://www.goerdetselv.dk



Pressekontakt


Firma

Gør Det Selv
Strandboulevarden 130
2100 København Ø, Danmark

  40175448

http://www.goerdetselv.dk

Modtag nyheder fra Gør Det Selv på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire