Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/07-10   -   Pressemeddelelse

Vejle erhvervsliv rykker hastigt

Erhvervslivet i Vejle har i foråret fået nyt indspark og sparket igen. Netværksvirksomheden GLOBAL-Network, har haft så stor succes at der nu søges efter flere mødeledere til grupper i Jelling og Vejle.

Martin Knudsen, den lokale mødeleder i GLOBAL-Network udtaler: Vejles erhvervsliv har rykket så hurtigt på møderne at vi har benyttet muligheden for at skabe mere vækst i Hørning, Skanderborg og Horsens. Vejle gruppen er nu så veletableret og velkørende at en ny mødeleder vil kunne udvikle netværksgruppen og sit eget netværk endnu mere.

Jens Stenhøj fra Mango medier, en lokal Vejle virksomhed og deltager i netværket udtaler: Der har generelt set været én kunde til os pr. møde og det har styrket vores netværk i nærområdet som vi ikke havde forudset

Så er der i Vejle erhvervsliv en freelance agent der med humor og mødeledererfaring vil være med til at rykke mere ved erhvervslivet er netværket åbent med udfordringer.
Dette kan samtidig med en fornuftig indtjening generere ekstra omsætning
til mødelederens egen virksomhed, grundet at personens netværk udvides kraftigt.

Partner i GLOBAL-Network, Jan Brøgger udtaler: Det er imponerende flot det Vejle og Jelling grupperne har rykket på kort tid og det viser at der er et stort behov for netværk der er rentabelt, frisk og hyggeligt i Danmark.
GLOBAL-Network har nu 42 grupper og med flere nye mødeledere vil vi vokse yderligere til fordel for vore faste deltagere kan udvide deres netværk endnu mere.
Der er stadig få ledige pladser i Vejle gruppen. Hvis man ønsker at deltage som gæst, kan man se mere på www.global-network.com eller kontakte mødeleder Martin Knudsen direkte på 60 15 21 99.

Om GLOBAL-Network
GLOBAL-Network er Danmarks hurtigst voksende erhvervs- og salgsnetværk, der henvender sig til alle mennesker, der har interesse i at skabe mere værdi i sin virksomhed. Deltagerne i GLOBAL-Network skaber nye forretningsforbindelser, hvor de anbefaler hinanden til potentielle kunder, styrker hinandens faglige kompetencer og deler viden i en frisk tone. GLOBAL-Network har en klar strategi om at blive det førende erhvervs- og salgsnetværk i Danmark til fordel for medlemmerne.
Læs mere på www.GLOBAL-Network.com/Vejle.html.

Relevant information

http://www.global-network.com/Vejle.html


Billeder


Pressekontakt


Firma

GLOBAL-Network ApS
Solhøj Vænget 3
2750 Ballerup, Danmark

  +45 22 46 42 63

http://www.global-network.com

Modtag nyheder fra GLOBAL-Network ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire