Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/12-10   -   Pressemeddelelse

Direkte adgang til AMS-IX - verdens største Internet-knudepunkt

Danske virksomheder kan nu indgå peeringaftaler direkte med udenlandske firmaer med GlobalConnect som formidler.

Virksomheder i Danmark og Tyskland kan nu få direkte adgang til verdens største og travleste internet-knudepunkt, nemlig AMS-IX i Amsterdam med tilslutning i Tåstrup, Kolding eller Hamborg.
GlobalConnect har som den første danske teleudbyder indgået en engros-aftale med AMS-IX for videresalg af netværksadgang til det store Internet-knudepunkt i Holland. Aftalen gør det muligt for virksomheder inden for GlobalConnects forsyningsområde at udveksle trafik direkte med 390 af verdens største tele- og Internetudbydere. GlobalConnects nye adgangstjeneste til AMS-IX - kaldet AMS-IX Port - er netop lanceret.

Kvalitet og direkte trafik
Ideen bag AMS-IX Port er enkel: Gennem en Ethernet-port hos GlobalConnect i Taastrup, Kolding eller Hamborg får virksomheden direkte transmissionsadgang til AMS-IX, hvorefter der er mulighed for at indgå egne peering aftaler med de ca. 360 virksomheder, som er repræsenteret på AMS-IX. Og vælger man den direkte forbindelse med AMS-IX Port, er der betydelige fordele at hente, mener produktchef hos GlobalConnect, Torben Brieghel Jensen:

- For det første kan man spare penge ved ikke at sende sin internet-trafik i transit, hvilket som regel afregnes per datavolumen. Dataudveksling gennem peering er nemlig som hovedregel gratis. Man kan også forvente en højere kvalitet på internetforbindelserne til de store udbydere på AMS-IX, da internet-trafikken skal igennem færre knudepunkter, når man som her udveksler trafik direkte, siger Torben Brieghel Jensen.

Løsningen er allerede klar til levering i form af en 1 Gbit/s Ethernet port uden overbooking. Har man ikke allerede udstyr installeret hos GlobalConnect i Tåstrup, Kolding eller Hamborg, kan man vælge at kombinere en AMS-IX Port med en transmissionsløsning til domicilet f.eks. via GlobalConnects fibernet. Det vil reelt give adgang til verdens største internet-knudepunkt igennem et stik i væggen.

Interesserede kan henvende sig til GlobalConnect på tlf. 77 30 30 00.

Om GlobalConnect:
GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af løsninger til effektiv og sikker data- og telekommunikation samt housing. Effektiv kommunikation medfører øget værdi til alle på tværs af organisationer, datterselskaber, ansatte og - ikke mindst - kunder. GlobalConnect dækker hele Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 9.500 km langt højhastighedsnetværk baseret på optisk fiber. Læs mere på www.globalconnect.dk


Relevant information

http://www.globalconnect.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

GlobalConnect A/S
Hørskætten 3
2630 Taastrup, Danmark

  +45 77 30 30 94
  +45 31 43 72 56

http://www.globalconnect.dk

Modtag nyheder fra GlobalConnect A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire