Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/06-11   -   Pressemeddelelse

Stor partnerinteresse for dansk IPv6 testcenter

Producenter af netværksløsninger viser stor interesse for at deltage i nyt dansk IPv6 testcenter. Det glæder initiativtageren GlobalConnect, der satser på en bred tilslutning til det producent- og partnerneutrale IPv6 testcenter, hvor partnerne leverer hardware og software samt deler viden med de deltagende virksomheder.

GlobalConnect annoncerede den 8. juni etableringen af IPv6 Testcenter, der er tænkt som et førende neutralt omdrejningspunkt for deling af viden om IPv6 og demonstration af IPv6 løsninger i praksis. IPv6 Testcenteret finansieres indledningsvist af GlobalConnect, men det er åbent for alle producenter og eksperter, som ønsker at blive partnere i projektet gennem bidrag af HW/SW eller viden i form af f.eks. kursusaktivitet, workshops, foredrag mm.

"Vi har positive tilbagemeldinger fra en håndfuld partnere og er i dialog med yderligere 5-10 producenter og eksperter omkring partnerskab," fortæller Opportunity Manager Birger Hauge, GlobalConnect. "Men vi vil også gerne opfordre andre til at henvende sig, så vi kan få nogle gode aftaler på plads inden 10. juli, som vi har sat som foreløbig deadline. Herefter skal vi sammen med partnerne færdiggøre konfiguration af testcenteret og lægge plan for de IPv6 workshops, som vi vil afholde i løbet af efteråret."

Blandt partnerne til IPv6 Testcenteret finder man en række producenter og brancheforeninger. For eksempel har HP, Extreme Networks, Huawei, D-Link og Juniper tilkendegivet deres interesse i at levere udstyr og viden til testcentret. Morten Bangsgaard, administrerende direktør for ITB har også rost initiativet, som han finder meget vigtigt, da der sammen med IPv6 opstår en række muligheder for danske virksomheder.

IPv6 Testcenterets brugere forventes indledningsvis at være mellemstore og store private og offentlige virksomheder med behov for at afdække muligheder, omkostninger og risici ved brug af IPv6. En anden målgruppe er service providers som internetudbydere, bolignet, driftsvirksomheder og andre, som lever af at levere datanetværk eller it-drift.

Virksomheder, der er interesserede i at blive partnere i IPv6 Testcenteret kan henvende sig til Birger Hauge eller Torben Brieghel Jensen, GlobalConnect, på telefon 77 30 30 00 eller mail birger.hauge@globalconnect.dk eller torben.jensen@globalconnect.dk.

Om IPv6 Testcenter
Baggrunden for IPv6 Testcenteret er introduktion af IPv6 adresser og manglen på IPv4 adresser. Mangel på IP-adresser begrænser udviklingen af it-løsninger, hvilket i sidste ende vil hæmme forretningens udvikling. Set over en årrække, vil der være omkostninger ved at implementere IPv6 løsninger, men der kan også være omkostninger forbundet ved ikke at implementere. Netværket sløves og mulighederne begrænses, hvis man ikke har IP-adresser til rådighed.

IPv6 Testcenter er under opbygning i Taastrup og vil løbende blive udbygget frem til åbningen primo september 2011. Interesserede deltagere og virksomheder kan melde sig ind i IPv6 Testcenter-gruppen på LinkedIn, og på www.ipv6testcenter.dk vil der snart komme information omkring set-up og vilkår for deltagelse i testcenteret. Der er også plads til flere producenter, som på partnerskabsvilkår ønsker at levere udstyr og viden til IPv6 Testcenteret.

Workshops og demonstrationer
I efteråret vil GlobalConnect, partnere og eksperter afholde en række workshops, hvor deltagerne i grupper kan blive introduceret til forskellige IPv6 problematikker. Som for eksempel etablering af Dual Stack router/switch løsninger til håndtering af IPv4 og IPv6 og housekeeping med IPv6. Der vil også blive inviteret eksperter med viden om integration med kontorudstyr og applikationer. Der planlægges også workshops, hvor forretningsmodeller på IPv6 vil blive diskuteret.

Workshops i testcenteret vil blive kombineret med hands-on demonstration og arbejde med IPv6 løsninger. På den måde vil deltagerne blive styrket i teori såvel som i praksis. Deltagerne kan også få adgang til testcenteret på egen hånd, så de kan teste virksomhedsspecifikke løsninger i kombination med testcenterets opstilling af forskellige netværks- og kontorudstyrselementer og softwareløsninger.

Projektleder for IPv6 Testcenteret er Commercial Manager, Torben Brieghel Jensen, GlobalConnect.

Yderligere information:
Linkedin-gruppen IPv6 Testcenter
www.ipv6testcenter.dk, der er reserveret til nyheder og information fra IPv6 testcenter.

###

Om GlobalConnect
GlobalConnect leverer carrier class netværksløsninger af høj kvalitet til teleindustrien, virksomheder, institutioner, tjenesteudbydere og mange andre, som har brug for datanet og IP-tilslutninger i særklasse. GlobalConnect er også en af landets førende udbydere af housing.

GlobalConnect ejer og driver selv et landsdækkende netværk bestående af 10.000 kilometer optisk fiber og et stort antal switches, transmissionsudstyr og datacentre. GlobalConnect råder i dag landets stærkeste og mest åbne fibernet backbone.

GlobaConnects grundværdier er kompromisløs kvalitet, fleksibilitet og et stærkt fokus på vores kunders individuelle behov. Vi tilbyder netværksløsninger i Danmark, det vestlige Sverige og Nordtyskland, og vi er ofte det foretrukne alternativ til regionens store, nationale teleoperatører.
I 1999 brød GlobalConnect telemonopolet i Danmark, og vi holder fast i den stærke og selvstændige iværksætterånd. Vores succes er baseret på kompetencer, viljen til nytænkning og ikke mindst markedets bedste løsninger.

Relevant information

http://www.globalconnect.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

GlobalConnect A/S
Hørskætten 3
2630 Taastrup, Danmark

  +45 77 30 30 94
  +45 31 43 72 56

http://www.globalconnect.dk

Modtag nyheder fra GlobalConnect A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire