Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/06-09   -   Pressemeddelelse

Dating portal hjælper klemt transportbranche

Ny transport-portal gør det lettere at få returgods, reducere tom-kørsel og give lavere transportpriser.

Nu er dating-begrebet også kommet til transportsektoren. www.goods2go.dk er det nærmeste, man kommer en dating-side, som skaber kontakt mellem afsendere af gods og transportører. Hvis DU har en transportopgave, kan du lægge den ind på sitet, og transportører kan så byde ind på den.

Goods2Go tilbyder virksomheder i hele Europa hjælp til:

- at finde gods til ledige transportkapacitet for at reducere tom kørsel

- mulighed for at reducere transportomkostningerne for eksportvirksomheder.

Portalen er gratis at bruge og retter sig mod virksomheder i hele Europa.

SPARER TID OG PENGE

Virksomheder kan anonymt lægge deres transportopgaver på transport-portalen og få tilbud på deres fragt. Virksomhederne sparer en masse tid og penge på lange tidskrævende møder med speditører. Nu kan de få tilbud på transport fra speditører i 54 lande rundt om i Europa som har ledig kapacitet.

Det er meget sandsynligt, at der kan være konkurrencedygtige leverandører andre steder i Europa, som ikke lige står opført i din lokale telefonbog. Goods2Go hjælper dig med at få kontakt med mulige leverandører af transport.

Den transportør en virksomhed søger til sit gods, står muligvis lige om hjørnet og skal måske forbi deres kunde i Napoli på hjemvejen - eller en svensk transportør har måske den tomme vogn, du mangler i Bukarest til at bringe dine varer til Amsterdam.

Transport-portalen har allerede 400 virksomheder tilmeldt

De 400 virksomheder der allerede gør brug af transport-portalen sparer allerede store summer på transportbudgettet. Det er en ekstra bonus i de her økonomiske krisetider.

Relevant information

http://www.goods2go.eu


Pressekontakt


Firma

Goods2Go
Frederiksborgvej 47
3520 Farum, Danmark

  23389890

http://www.goods2go.eu

Modtag nyheder fra Goods2Go på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire