Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/12-17   -   Pressemeddelelse

Ny lufthavnschef i Narsarsuaq

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist bliver ny lufthavnschef i Narsarsuaq pr. 1. januar. Hunb får dermed også ansvaret for de tre heliporte Nanortalik, Narsaq og Qaqortoq og syv helistop i syd. "Jeg er meget beæret over den tillid der er blevet vist mig. Jeg har jo kun været i virksomheden i ganske få måneder og derfor siger jeg tak til ledelsen for at man har valgt at tro på mig og mine kvalifikationer,

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist bliver ny lufthavnschef i Narsarsuaq pr. 1. januar. Hunb får dermed også ansvaret for de tre heliporte Nanortalik, Narsaq og Qaqortoq og syv helistop i syd.

"Jeg er meget beæret over den tillid der er blevet vist mig. Jeg har jo kun været i virksomheden i ganske få måneder og derfor siger jeg tak til ledelsen for at man har valgt at tro på mig og mine kvalifikationer," siger Tupaarnaq Kreutzmann Kleist.

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist, begyndte i Mittarfeqarfiit som flyvepladsleder i sommeren 2017 og blev senere ansat som konstitueret lufthavnschef. Det skete da den lufthavnschef Storch Lund efter 28 år valgte at opsige sin stilling pr. 1. november 2017.

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist har en spændende karriere bag sig i Grønlands Elitesport og Grønlands Idrætsforbund. Hun har desuden en flot sportskarriere bag sig, hvor hun blandt andet som den eneste kvindelige grønlandske alpinist har været udtaget til OL og her vundet bronze i alpin ski for juniorer i Slovenien. Tupaarnaq bor med sin mand, der er fåreholder, lidt uden for Narsarsuaq. De venter barn og derfor påregnes en barselsorlov i foråret 2018. Aftalen med en eller flere vikarierende lufthavnschefer er på vej.

Fra Mittarfeqarfiits lyder, at valget af Tupaarnaq Kreutzmann Kleist som lufthavnschef har været et naturligt valg:
"Tupaarnaq Kreutzmann Kleist har på kort tid vist sig at være en glimrende ung leder. Som fungerende lufthavnschef har hun løst alle opgaver til fuld tilfredshed og derfor var det et naturlig valg, at hun skulle have muligheden for at påtage sig ansvaret som lufthavnschef i Narsarsuaq," siger adm. direktør i Mittarfeqarfiit Marie Fleischer.

Billeder


Pressekontakt

Niels Grosen
Driftsdirektør
  +299 52 79 89
Hans Henrik Lichtenberg
Kommunikationsansvarlig
  004521777921

Firma

Grønlands Lufthavne
P.O. Box 1036
3900 Nuuk, Danmark

  +299 38 26 02
  +299 59 74 74

http://www.mit.gl/

Modtag nyheder fra Mittarfeqarfiit på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire