Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/05-12   -   Pressemeddelelse

LED pæren der erstatter halogenpæren!

"Breaking news" til LED interesserede.

LED teknologien og udviklingen har i de sidste 5-10 år ikke fået særlig meget ros, og folks opfatning af en LED pære har båret meget præg af koldt og diffust lys, som i de fleste tilfælde også har været helt rigtigt.

Udviklingen har dog taget et stort skridt, og LED pæren, som kan erstatte halogenlys på alle måder, er endelig kommet på markedet.
Sunflux er den bedste og pæneste LED pære vi til dags dato har set, og læser man de tekniske specifikationer på produktet er man heller ikke i tvivl.

Lysstyrke, lysfarve, farvegengivelse og spredning er nogle af de ting folk er på udkig efter, når de i dag skal finde LED pærer. Som den første LED pære har Sunflux også næsten samme udseende som en halogenpære og kan lysdæmpes på samme måde. Det er ikke set før i LED verdenen.

Sunflux LED pæren bruger kun 5W og erstatter nemt helt op til 40W halogenlys. Hvis lyset er tændt ca. 3 timer om dagen er levetiden på denne helt op til 30 år (35000 timer).

Et lille regnestykke gør den endnu mere interessant:

Hvis en almindelig halogenpære har en gennemsnitslig levetid på 1000-2000 timer og koster ca. 40,- for en god kvalitet som f.eks. Osram eller Philips, bliver denne halogenpære udskiftet ca. 20 gange i løbet af 30 år og vil i alt have kostet ca. 800,- hvor LED pæren kun koster ca. 1/4 af dette.

Samtidig med er der besparelsen på elregningen, og hvis vi igen tager udgangspunkt i de 3 timer lys om dagen vil en halogenpære på 35W koste ca. 80,- hvor en LED pære vil koste ca. 10,- om året i strøm.

Konklusion: En rigtig god investering for dig men også for miljøet og fremtiden.

Relevant information

http://www.elartikler.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Greenline A/S
Brovejen 10-16
4930 Maribo, Danmark

  54460910
  20459028

https://www.greenline.dk/

Modtag nyheder fra Greenline A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire