Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/12-11   -   Pressemeddelelse

Ny finansdirektør i Grontmij A/S

Den 5. december 2011 tiltrådte Steen Pinnerup som finansdirektør hos Grontmij i Danmark med reference til administrerende direktør Søren Larsen.

I Grontmij får Steen Pinnerup ansvaret for finans, regnskab samt IT og kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse i Grontmij-koncernen.

Steen Pinnerup kommer fra en stilling hos A.P. Møller - Mærsk A/S, hvor han de seneste 18 år har varetaget i en række forskellige roller inden for finans, regnskab og IT i såvel Danmark som i udlandet. Senest har Steen Pinnerup varetaget positionen som finansdirektør i Seago Line A/S. Steen Pinnerup er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.

"Steen Pinnerup har en stor ledelsesmæssig erfaring samt en stærk resultatorientering og kommerciel styrke, som vil være til gavn for videreudviklingen af Grontmijs aktiviteter. Jeg ser frem til i fællesskab med Steen Pinnerup at føre vores danske forretning mod nye og større mål og sikre den bedste udnyttelse af Grontmijs internationale kompetencer", siger administrerende direktør, Søren Larsen.

Steen Pinnerup er 44 år, gift og har tre sønner.

Relevant information

http://www.grontmij.dk/


Pressekontakt


Firma

Grontmij A/S
Granskoven 8
2600 Glostrup, Danmark

  43 48 44 54

http://www.grontmij.dk/

Modtag nyheder fra Grontmij A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire