Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/06-09   -   Pressemeddelelse

G4S vinder europæisk pris for gode Investor Relations

Verdens førende sikkerhedskoncern G4S er den bedste virksomhed i sin sektor til at håndtere Investor Relations (IR). Det viser den nyeste analyse fra Thomson Reuters Extel, der giver G4S topkarakterer i sektoren "Support and Business Services."

Det er 36. gang, at Thomson Reuters Extel gennemfører sit rundspørge, der dækker 31 industrisektorer i alle større europæiske lande. Rundspørget omfatter også en gennemgribende analyse af Investor Relations´ betydning for investeringsbranchen.

G4S plc, der har sit globale hovedsæde i England, er noteret på børserne i København og London. G4S-koncernen har stærke danske aner og beskæftiger i dag 585.000 medarbejdere på verdensbasis. G4S Danmark har godt 2.000 ansatte.

Analysen fra Thomson Reuters Extel bygger på bidrag fra over 5.000 specialister hos 1.400 aktieindkøbere, godt 2.000 analytikere hos 172 brokere og analysefirmaer samt fra næsten 400 af Europas største børsnoterede virksomheder.

"Den enestående turbulens i markedet har vist, at både aktiekøbere og aktiesælgere lægger stor vægt på Investor Relations af høj kvalitet fra de børsnoterede virksomheder. Det er i tider som disse, at kommunikation og engagement placerer sig helt i forgrunden," siger Steve Kelly, der er global analysechef hos Thomson Reuters. "De Investor Relations teams og IR specialister, som fremhæves i Thomson Reuters' Extel Survey fortjener et stort til lykke for deres bidrag til, at kapitalmarkederne kører effektivt i disse omskiftelige tider."

G4S koncernens topchef Nick Buckles tilføjer:
"Forretningsklimaet i øjeblikket understreger vigtigheden af at udvikle tætte og meningsfyldte relationer til sine investorer. Vi er glade for, at vores IR-teams´ anstrengelser - med Director of Investor Relations, Helen Parris i spidsen "” bærer frugt."

Om G4S
G4S er verdens førende leverandør af sikkerhedsløsninger. G4S har specialiseret sig i outsourcing af forretningsprocesser i sektorer, hvor sikkerheds- og tryghedsrisici betragtes som strategiske trusler. G4S er noteret på fondsbørserne i London og København. I London er G4S den største børsnoterede arbejdsgiver. G4S har aktiviteter i flere end 110 lande verden over og har over 585.000 ansatte. For mere information besøg www.g4s.com eller www.g4s.dk

Relevant information

http://www.g4s.dk


Pressekontakt


Firma

Group 4 Securicor
Roskildevej 157
2620 Albertslund, Danmark

  21 73 91 07
  21 73 91 07

http://www.g4s.dk

Modtag nyheder fra Group 4 Securicor på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire