Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/11-10   -   Pressemeddelelse

Skiferie i Hafjell Norge

Hafjell ligger 15 km nord for Lillehammer, og er en af Norges største skicenter. Hafjell har variende pister og er et sted der hele familien vil finde utfordringer. 16 skilifter og gondolen betjener de lange pistene der den længste måler hele 7 km. Højdeforskellen er 835 meter og med en meget godt udbygget sne produktion sikrer skisport fra november til slutningen af april i Hafjell.

Hafjell for børn i skiferien
Hafjell tilbyder en verden af oplevelser til alle børn mellom 2 og 7 år. Børneland er et sikkert og organiseret område hvor børnene får mulighed for at stå på ski, klatring, køre kælke og lege i sneen, sammen med dygtige medarbejdere. I Børneland kan de og møde en hare, en rev og en bjørn som er Hafjells egne dyr, de tar børnene med på ski og andre eventyr og introducerer de til at bremse, dreje og få kontrol på sine ski. Bliver man træt og kold kan man ta legen ind i varme rare omgivelser. Her finner man alt et børn kan ønske af legetøj og indendørs aktiviteter.

Indkvartering i Hafjell
I Hafjell er der et bredt udvalg af indkvartering. Du kan vælge mellem højstandard hytter og lejligheder, hotelværelser og suiter til simple kabiner. I øvrigt er der og private hytter der lejes gennem hytteudlejning og bookingselskaber i Hafjell

Hafjell Hotel og Apartments tilbyder indkvatering i dobeltværelse og suiter, og højstandard lejligheder tæt på Hafjell Alpincenter. Alle våres lejligheder har
ski in - ski out, på den måde sparer du tid i løbet af din skiferie.

Hotel i Hafjell
Hafjell Hotel (700 m fra Hafjell Alpincenter)
Hotellet har 45 dobbelværelser/familjeværelser, 2 junior suiter (1 værelse), 4 suiter (2 værelser, et værelse er en stue med sovesofa), 2 senior suiter (3 værelses minilejlighed med stue og køkken). Alle værelsene er total renoveret og har høj kvalitet. I øvrigt er der konference faciliteter, lounge med pejs spillehal og værtshus.

Lejligheder i Hafjell
Alpln Apartments Solsiden (1 550 m fra hotellet og ski in - ski out)
10-sengs lejligheder på 110 kvm, og 6-sengs lejligheder på 60 kvm. Åbnede i december 2006.
Lejlighederne tilbyder høj standard med pejs, sauna, internet og fladskærms-tv. 10-sengs lejligheder har adgang til garager, mens 6-sengs lejlighederne har markerede parkeringspladser. Lejlighederne er beliggende tæt på familjebakken i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia (2 150 m fra hotellet og ski in - ski out) Åbende december 2007.

Lejlighederne på 4,8.10 og 12 senger har en gennemgående høj standard og miljøvenlig profil med centralvarme i alle gulv. Alle lejlighederne er udstyret med sauna, gas pejs, komfur med gas top, opvaskemaskine, microovn, tørring skab, sko tørretumbler, internet og fladskærms-tv. 12-sengs lejlighederne har jacuzzi. Lejlighederne er store og flotte og giver en følelse af luksus på din skiferie.

Gaiastova lejlighedene
Gaiastova Lejligheder ligger på Hafjelltoppen, på toppen af Hafjell Alpinsenter med en fantastisk panoramaudsigt, hvor man på gode dage kan se helt til Rondane og Jotunheimens toppe.Lejlighederne er af god standard, og arkitekturen er tilpasset det vidunderlige landskab.

For booking af indkvartering og tilbud, besøg vår online booking
eller ring +47 61 28 55 50 +47 61 28 55 50 åbent 24 timer.

Relevant information

http://www.hafjellresort.no


Pressekontakt


Firma

Hafjell Hotel & Apartments
Aaslettvegen 3
N- 2636 Øyer, Danmark

  +47 61285550

http://www.hafjellresort.no

Modtag nyheder fra Hafjell Hotel & Apartments på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire