Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/10-12   -   Pressemeddelelse

HBC System kåret til Gazelle 2012! Kan det være en misforståelse?

Hos HBC System i Støvring er stemningen høj for Gazelleudnævnelsen var rigtig nok! Danmarks eneste producent og leverandør af værktøjer og systemer til reparation af kosmetiske skader på biler og campingvogne har modtaget Gazelle prisen 2012.

Ingen tid til avissælgeren
I en travl messetid kan det være svært at nå det hele. For sælgere er det mere end almindeligt svært at træffe de rigtige personer, og da Børsen i starten af september forsøgte at få fat i den administrerende direktør hos HBC System Smarttool Production, Henrik Bro Christensen, for at bede om hans kommentar til Gazelle udnævnelsen, blev de bedt om at sende en e-mail. Henrik var travlt optaget med at forberede sin virksomheds deltagelse på verdens største automobil messe i Frankfurt, Automechanika. Han havde bestemt ikke tid til avissælgere.

Jo, det var rigtig nok
Morgenen efter, da e-mailen dumpede ned i Henriks indbakke, fik piben hurtig en anden lyd. Men Henrik er ikke nordjyde for ingenting og først efter et telefonopkald til Børsen, var han overbevist om, at der ikke var tale om en misforståelse. Alle medarbejdere blev kaldt sammen og Henrik kunne stolt fortælle, at virksomheden for første gang har vundet Børsens Gazellepris. Jublen ville ingen ende tage og der blev grinet over den telefonbesked, receptionisten havde givet Børsen!

Innovation og kreativitet
"Vi er utrolig stolte af Gazelle udnævnelsen og den anerkendelse, der følger med prisen", fortæller Henrik og fortætter: "For os er det en stor ære at blive omtalt som en del af den danske vækstelite. Jeg er overbevidst om, at kreativitet og innovation skaber vækst under de rette betingelser. Vores succes er bestemt også et direkte resultat af det engagement og den vilje, som vores medarbejdere udviser".

CARHEAL - Repair if you Care
På spørgsmålet om, hvilken indflydelse den finansielle krise har haft på virksomhedens udvikling, svarer Henrik: "Vores strategi har været rigtig. Vi har fra starten taget udgangspunkt i tanken om at reparere frem for at skifte til nyt. I dag, hvor alle har fokus på at nedbringe omkostningerne, er det netop dér, vores produkter kan gøre en stor forskel". Smart Repair er velkendt på eksportmarkederne, men et forholdsvis nyt begreb i Danmark. Vi arbejder på et nyt koncept, Carheal. Når først det går i luften vil Danmark få øjnene op for Smart Repair, og så får vi rigtig travlt", slutter Henrik med et Gazelle blik i øjet.

Om HBC system
Vi udvikler, producerer og markedsfører komplette Smart Repair systemer, som har bevist deres effektivitet på adskillige markeder rundt omkring i verden, specielt indenfor autobranchen. HBC System er ikke blot den førende producent på markedet men også den eneste der er godkendt af store bilproducenter såsom Mercedes Benz og Porsche. Parallel til salget via partnere leverer HBC system Smarttool Production produkter og systemer direkte til OEM og private label kunder såsom bilfabrikker, værksteder, klargøringscentre m.m. www.hbc-system.dk

Om CARHEAL.dk
CARHEAL.dk er en ny online søgemaskine, hvor kunder kan finde det nærmeste værksted, der udfører kosmetiske reparationer på biler, motorcykler, campingvogne o.lign. De værksteder, der er registrerede på CARHEAL.dk, er certificerede. Kunden er derfor altid sikker på, at uanset hvilket værksted, der vælges, så er reparationen af en ensartet og høj kvalitet til den bedste pris. For de lokale værksteder er CARHEAL.dk en unik mulighed for at få nye kunder. www.carheal.dk


Relevant information

http://www.hbc-system.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

HBC System
Hobrovej 963
9530, Danmark

  70 22 70 70
  31 32 05 00

http://www.hbc-system.dk

Modtag nyheder fra HBC System på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire