Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/11-11   -   Pressemeddelelse

Henkel fortsætter sit stærke resultat i 3. kvartal

"Henkel fortsatte sit stærke resultat i 3. kvartal. På trods af de vanskelige markedsforhold har vi haft en meget høj vækst i organisk salg og har endnu en gang overgået vores relevante markeder", udtaler CEO Kasper Rorsted. "Alle vores forretningsenheder har bidraget til denne vækst, og med en fortsat tocifret stigning i vores vækstområder har vi forbedret andelen af det totale salg på disse markeder til 43 pct. På trods af højere priser på råvarer har vi forbedret vores rentabilitet i alle forretningsenhederne."

· Salgsfremgang på 1,7 pct. til 4.028 mio. euro (organisk salg: +6,5 pct.)
· Justeret* driftsresultat: plus 4,7 pct. til 541 mio. euro
· Justeret* EBIT-margin: plus 0,4 procentpoint til 13,4 pct.
· Alle forretningsenheder har bidraget med en betydelig stigning i overskudsgraden
· Justeret* indtjening pr. præferenceaktie (EPS): plus 6,3 pct. til 0,85 mio. euro
· Forsat tocifret vækst i vækstregionerne (organisk salg: + 10,9 pct.)

Kasper Rorsted har tidligere givet udtryk for følgende forventninger til regnskabsåret 2011: "De økonomiske forhold er fortsat vanskelige. I tillæg til den intense konkurrence og de høje råvarepriser bringer gældskrisen i euroområdet endnu et element af usikkerhed ind på markederne. På denne baggrund vil vi fortsat tilpasse vores strukturer for at kunne reagere hurtigere og smidigere på ændringer i vores markeder og opretholde stram kontrol med omkostningerne." Henkel har også opjusteret sine forventninger til væksten i organisk salg i 2011 en smule: "Vi forventer nu en vækst i organisk salg i regnskabsåret 2011 på et sted mellem 5 og 6 pct. I overensstemmelse med vores tidligere prognose forventer vi i en stigning i den justerede EBIT-margin til omkring 13 pct. og en stigning i den justerede indtjening pr. præferenceaktie på omkring 10 pct.", tilføjer Kasper Rorsted.

Relevant information

http://www.henkel.dk/


Pressekontakt


Firma

Henkel Norden AB
Helgeshøj Allé 20-22
2620 Taastrup, Danmark

  +46 10 480 76 11

http://www.henkel.dk/

Modtag nyheder fra Henkel Norden AB på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire