Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/02-12   -   Pressemeddelelse

Henkel forlænger kontrakt med ledelsesmedlemmer

· Kontrakt med CEO Kasper Rørsted forlænget med fem år
· Kontrakt med Executive Vice President for kosmetik- og toiletartikler Hans Van Bylen også forlænget med fem år

De ledende organer i Henkel AG & Co. KGaA har i dag offentliggjort en beslutning om at forlænge kontrakten for Kasper Rørsted, Chief Executive Officer og Hans Van Bylen, Executive Vice President for kosmetik- og toiletartikler, for endnu en periode på fem år.

"Vi glæder os over, at Henkel også fremover vil kunne nyde godt af Kasper Rørsteds erfaringer og ekspertise. Under hans ledelse som CEO siden 2008 har Henkel udviklet sig meget positivt. Det glæder os også at forlænge kontrakten med Hans Van Bylen, som har stået i spidsen for at skabe et særdeles godt resultat inden for forretningsområdet kosmetik- og toiletartikler i de seneste år. På vegne af aktionærforeningen og bestyrelsen ønsker Henkel dem begge, samt hele ledelsen, fortsat held og lykke med deres opgaver i Henkel, udtaler Dr. Simone Bagel-Trah, formand for aktionærforeningen og bestyrelsen.

Kasper Rørsted tiltrådte Henkel i 2005 som medlem af ledelsen og blev udnævnt til CEO i 2008. Hans Van Bylen tiltrådte Henkel i 1984 og blev udnævnt som medlem af ledelsen i 2005

Relevant information

http://www.henkel.dk/


Pressekontakt


Firma

Henkel Norden AB
Helgeshøj Allé 20-22
2620 Taastrup, Danmark

  +46 10 480 76 11

http://www.henkel.dk/

Modtag nyheder fra Henkel Norden AB på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire