Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/10-13   -   Pressemeddelelse

HP ansætter Peter Møller Kristensen som ny direktør for pc- og printkanalen

Hewlett-Packard (HP) har ansat Peter Møller Kristensen (46) som ny kanaldirektør for HP's forretning med danske pc- og printforhandlere.

Peter Møller Kristensen har gennem de sidste 20 år haft en række lederstillinger i it-branchen. Han har bl.a. været salgsdirektør for HP's salg til private forbrugere i Skandinavien og ansvarlig for Acer's salg til det nordiske uddannelsesmarked. Senest har Peter været landechef for Acer i Danmark.

"Jeg er utrolig glad for at være tilbage i HP, som har en unik position i den danske pc- og printkanal. Partnerne er helt afgørende for vores succes, og mere end 90% af HP's salg af pc- og printprodukter i Danmark går gennem partnere. Det forpligter, og jeg ser frem til udfordringen med at udbygge vores forretning gennem partnere yderligere," siger Kanaldirektør Peter Møller Kristensen hos HP og fortsætter:

"En af mine vigtigste opgaver bliver at sikre et optimalt miks af forhandlere til de forskellig typer af kunder vi adresserer, samt styrke vores samarbejder med såvel store forhandlere som de mindre spillere, der dækker specielle markedssegmenter inden for print, teknisk it og mobile løsninger. Og så skal vi i højere grad belønne partnere, som er dedikeret til HP's forretningsmodeller og løsninger og vil satse på at lade deres forretning vækste sammen med HP".

Peter Møller Kristensen er 46 år, uddannet cand.merc., og bor med sin kone og to piger i Lynge tæt på HP's hovedkontor i Allerød. I fritiden er Peter en ivrig sportsmand med stor passion for løb og golf.

Peter Møller Kristensen afløser Thomas Persson, der er udnævnt til direktør for HP's samlede pc- og printforretning i Danmark.

Om HP
Som verdens største teknologivirksomhed skaber HP nye teknologiske muligheder, der har indflydelse på mennesker, forretninger, offentlige instanser og samfundet som helhed. HP leverer en bred vifte af løsninger, herunder pc'er, printere, netværk, servere, datalagring, software, it-services og cloudløsninger. På verdensplan omsatte HP for 120 mia $ i 2012 med 330.000 medarbejdere, mens omsætningen i HP Danmark var 3,4 mia. kr. med 450 medarbejdere. Følg HP Danmark på Twitter via @HPDanmark og læs mere om HP på www.hp.dk.

Relevant information

http://www.hp.dk


Pressekontakt


Firma

Hewlett-Packard ApS
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød, Danmark

  40 60 14 47

http://www.hp.dk

Modtag nyheder fra Hewlett-Packard (HP) på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire