Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/05-13   -   Pressemeddelelse

Highways-USA.com indtager Alaska

Rejsejournalist og USA-ekspert Henrik Lange fra USA-portalen Highways-USA.com er som den eneste danske journalist med om bord, når Icelandair den 15. maj 2013 har premiere på sin helt nye direkte flyrute fra Island til Anchorage i Alaska.

Alaska rykker lidt tættere på Europa, når Icelandair fra den 15. maj begynder at flyve direkte mellem Keflavik og Anchorage i Alaska. Dermed får Alaska sin første direkte flyrute til Europa. Fremover kan der skæres en del rejsetid væk i forhold til nu, hvor man skal via enten USA eller Canada, inden man kan sætte kursen nordover til USA's nordligste stat.

I anledningen af premieren på den nye rute, er nogle få europæiske journalister inviteret med på turen, og den eneste danske journalist er Henrik Lange fra USA-portalen Highways-USA.com.

Henrik Lange, der som rejsejournalist med speciale i Nordamerika har et indgående kendskab til USA, forudser at Alaska kan blive et nyt og voksende rejsemål for danske turister:

- USA er ekstremt populært blandt danskere med lyst til bl.a. store naturoplevelser. De senere år har rejsebranchen set en klar tendens til, at danskerne vælger mere utraditionelle rejsemål i USA i forhold til tidligere, hvor det var klassikere som det vestlige USA og Florida, der var hovedattraktionerne. I disse år fokuseres der mere på regioner som fx Rocky Mountains og sydstaterne, selvom Californien og det vestlige USA samt Florida naturligvis stadig er store trækplastre, siger Henrik Lange, der siden 2004 har dækket USA og til dels Canada på sin rejseportal Highways-USA.com

Han forudser, at Alaska med Icelandairs nye direkte flyrute vil få langt større opmærksomhed end hidtil:

- Alaska er bogstavelig talt ukendt land for de fleste - undertegnede inklusiv - men med Icelandairs nye direkte sommerrute vil Alaska garanteret opleve en langt større interesse, når danskerne og europæerne bliver opmærksomme på den nye rute. Og så har Alaska med sine store vidder, fantastiske dyreliv og natur samt store nationalparker en helt særlig appeal til folk med lyst til naturoplevelser, hvilket netop er noget, mange danskere har på deres prioriteringsliste, når de vælger sommerferie. Og så gør det jo heller ikke noget, at man overfor naboen kan prale med, at man har været i Alaska, siger Henrik Lange.

Icelandairs nye flyrute til Anchorage er en sæsonrute, der flyves i perioden fra 15. maj til 15. september med to ugentlige afgange. Flyvetiden fra Keflavik syd for Reykjavik til Anchorage er cirka 7 timer.

Man kan følge Henrik Lange og hans oplevelser i Alaska fra den 15. maj på www.Highways-USA.com og på hans Facebook side på www.facebook.com/highwaysusa. Ud over at være redaktør på Highways-USA.com skriver han også om rejseoplevelser og kør selv ferie i Danmark på Danmarksportalen Highways.dk

Henrik Lange blev i 2012 kåret Årets Rejsejournalist i Danmark af Foreningen af Danske Rejsejournalister. Han deltager også hvert år i den internationale amerikanske rejsemesse International Pow Wow, der i år finder sted i Las Vegas i juni måned. Han holder desuden adskillige rejseforedrag om USA hvert år.

Relevant information

http://www.Highways-USA.com



Billeder


Pressekontakt


Firma

Highways
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg, Danmark

  20 25 97 48
  20 25 97 48

http://www.highways.dk

Modtag nyheder fra Highways på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire