Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/11-11   -   Pressemeddelelse

Store danske julestjerner til Holbæk Teater

Holbæk Teater åbner alle 24 låger i julekalenderen, på én gang, i årets juleforestilling. En vild og poetisk, sjov og skæv teaterkoncert for hele familien med Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Jens Andersen og Allan Mortensen.

Musikalsk, sjov og skæv
Årets juleforestilling på Holbæk Teater hylder julens sange på en helt ny måde i forestillingen "This is Christmas". I højt tempo åbnes alle julekalenderens låger i en underholdende og overraskende teaterkoncert hvor 24 populære julesange er kommet under kreativ behandling af teatrets musikalske hold og skuespillerne bag forestillingen.

I "This is Christmas" præsenteres de udvalgte julesange i sjove og skæve arrangementer, og der er i den grad ændret på instrumenteringer og tempo, men teksterne er de samme. Holbæk Teaters juleforestilling er en vild og poetisk, sjov og skæv teaterkoncert for hele familien, der nok skal få alle i julestemning.

"Sådan har publikum helt sikkert aldrig hørt julesangene før," siger teaterdirektørerne Kristoffer Møller Hansen og Brian Kristensen.

Store navne til Holbæk
For at løfte opgaven på scenen har Holbæk Teater hentet fire stærke kræfter fra den danske teater-, film- og TV-verden, i form af Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Jens Andersen og Allan Mortensen, der alle ser frem til at optræde i den underholdende teaterkoncert.

Prøverne på den nye juleforestilling er allerede i gang på Holbæk Teater.

"Det er et storslået hold vi har samlet, til denne anderledes juleteaterkoncert og prøverne går helt fantastisk. Der sker noget magisk når man folder de kendte julesange ud og præsenterer dem i nye sammenhænge og farver," lyder det fra de tilfredse teaterdirektører, der samtidig garanterer at ændringerne på ingen måde tager julen ud af sangene.
"Lige nu arbejder vi med juleklassikeren 'Rudolf med den røde tud', hvor det kære rensdyr i vores version er endt på den lokale bar, og det kommer der et sjovt og anderledes juleeventyr ud af," fortæller teaterdirektørerne.

Forestilling og julemenu
I samarbejde med Restaurant Linden på Markedspladsen 9 i Holbæk tilbyder Holbæk Teater i år en samlet julepakke hvor publikum kan tilkøbe en traditionel julemenu.

----- Billedtekst -----

Prøver til Holbæk Teaters "This is Christmas":

this_is_christmas_001, fra venstre: Jens Andersen, Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Brian Kristensen, Kristoffer Møller Hansen, Thomas Hansen. (Fotograf: Nikolaj Parslov)

this_is_christmas_002, fra venstre: Jens Andersen, Karoline Munksnæs, Trine Pallesen. Ved klaveret: Thomas Hansen. (Fotograf: Nikolaj Parslov)

----- Fakta -----

Forestilling:
Instruktion: Kristoffer Møller Hansen og Brian Kristensen
Medvirkende: Karoline Munksnæs, Trine Pallesen, Jens Andersen og Allan Mortensen
Kapelmester/Musiker: Thomas Hansen
Scenografi/Kostumer: Martin Hejlskov Hansen og Anna Sofie Møller Hansen
Lys: Martin Braad
Lyd: Morten Frank
Scenemester: Niels Fly

Spilleperiode: 30. november - 17. december 2011
Sted: Holbæk Teater - Vimmelskaftet 27 - 4300 Holbæk - Tlf. 59 43 17 77 - www.het.dk
Billetsalg: Via http://www.billetten.dk/search/?searchtext=THIS+IS+CHRISTMAS eller billettelefon: 59 44 00 85

Pris:
Voksen 225,-
Ung: 110,-
Barn 75,-

Forestilling og julemenu:
Voksen kr. 455,-
Ung (15-25 år) kr. 340,-
Barn (t.o.m. 14 år) kr. 305,-
Gruppe v. min. 6 personer kr. 410,-

Skuespillerne bag forestillingen:
Karoline Munksnæs er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003. Siden har hun medvirket i flere film og tv-serier bl.a. "Klinkevals", "Anna Pihl" og "Kristian". På Teatret er det blevet til store roller i "Oliver Twist", "Peter Pan" og "Natmandens Datter" og i 2005 lagde hun vejen forbi Holbæk Teater, hvor hun medvirkede i "Milde Himmel" om H. C. Andersens liv. I 2010 udkom hendes første album "I Modsat Retning" der ofte bliver spillet på Danmarks Radios P4.

Trine Pallesen er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1995. Hun fik sit gennembrud i DR-tv-serien "Rejseholdet", hvor hun spillede Gaby. Trine har som datter af skuespillerne Per Pallesen og Kirsten Peüliche, fået faget ind med modermælken og det er blevet til flere store teaterroller bl.a. i "Mød Mig På Cassiopeia". I 2010 tryllebandt hun publikum som Grethe Ingemann i forestillingen "Et Solstrejf i En Vandpyt" i Glassalen i Tivoli. Det er første gang, at Trine er på Holbæk Teater.

Jens Andersen er uddannet på School of Stage Art i 1995 og var tilknyttet Cantabile 2 i årene 1994 - 1997. Han er måske mest kendt for sin rolle som "Polle fra Snave", men han har også medvirket i bl.a. "Den Som Dræber", "Fri Os Fra Det Onde", "Anja og Victor". Desuden medvirkede Jens i den anmelderroste "Guitaristerne" på Bellevue Teatret. Endvidere har han været forbi Mungo Park, Kaleidoskop, Bådteatret, Svalegangen m.fl. Nu lægger han vejen forbi Holbæk Teater, hvor han aldrig har været før.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. Han var forsanger i rockgruppen Rainbow Band / Midnight Sun. De turnerede flittigt og spillede bl.a. på den allerførste Roskildefestival i 1971. Året efter fik han sit store folkelige gennembrud som Judas i rockoperaen "Jesus Christ Superstar". Det førte til en masse hovedroller i musicals, solo- plader, shows, tv og radio.

Relevant information

http://www.het.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk, Danmark

  59 43 17 77

http://www.het.dk/

Modtag nyheder fra Holbæk Teater på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire