Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/05-12   -   Pressemeddelelse

International dansefestival starter i Holbæks gader og stræder

Den internationale dansefestival for børn og unge "SWOP Festival" kommer til Holbæk, hvor en hel uges spændende danseoplevelser starter med en åbningsevent i bymidten.

SWOP Festival åbner i Holbæk med et "site-specific" (vandreforestilling) Parkour show der med mere end 50 medvirkende, bevæger sig igennem byen. Undervejs inddrages omgivelserne til et spektakulært show og en meget anderledes tur gennem bymidten. Koreografien genereres i øjeblikket og er en fortolkning af stedets unikke kulturelle, arkitektoniske, historiske, sociale karakteristika. Til at skabe en gylden tråd i vandreforestillingen har man hyret den professionelle Parkour gruppe Street Movement.

Teatret Fair Play, Holbæk Teater samt Holbæk Kommune står bag det fantastiske optog der vil defilerer fra Holbæk Teater til Teatret Fair Play, på SWOP Festivalens åbningsdag, lørdag den 19. maj 2012. Arrangementets længde er på ca. én time hvorefter Teatret Fair Play åbner dørene for en hyggelig salsafest.

SWOP Dansefestival i Holbæk
Aaben Dans er arrangørerne bag Danmarks første internationale dansefestival for børn og unge. 700 børn og unge og 9 dansekompagnier spiller i alt halvtreds forestillinger, i otte byer med Roskilde som festivalens centrum. I Holbæk kan SWOP festivalen opleves på Teatret Fair Play, og Holbæk Teater samt i bymiljøet.

"Helt i festivalens ånd har vi involveret lokale aktører, fælles for dem alle er, at de arbejder med bevægelse i en eller anden form. Vi har alt med fra fitness over linedance, til unge mennesker der danser hiphop. Disse lokale kræfter står igennem festivalugen for en række arrangementer man kan deltage i," forklarer Brian Kristensen teaterdirektør på Holbæk Teater.

Fra den 19. til den 26. maj kan man deltage i mere end 30 aktiviteter i Holbæk. Alle forestillinger og arrangementer er gratis dog er billetbestilling samt tilmelding til enkelte aktiviteter påkrævet.

Læs mere på www.swopfestival.dk

Billedtekst:
Alles, Alma Söderberg. Foto: Anna Van Kooij
Couple Like #2, Karen Levi + Ugo Dehaes. Foto: Anna Van Kooij
Ritual, Dansekompagniet Next Zone

Relevant information

http://www.het.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk, Danmark

  59 43 17 77

http://www.het.dk/

Modtag nyheder fra Holbæk Teater på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire