Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/06-12   -   Pressemeddelelse

ME TOO Autumn 12

Vi glæder os til at vise Autumn 12 frem. Et efterår i ME TOOs univers. Sjovt, farverigt og charmerende. Lad blot bladene falde af træerne, vinden blæse håret igennem og de røde friske kinder melde sin ankomst. Så ved vi efteråret er på vej.....Og hvilken vej ME TOO baner dette efterår, kan du læse mere om her.

Stjernedrys og nattens mystik
Med stærke klare farver, bløde kvaliteter og smittende humør, sætter ME TOOs babykollektion gang i fantasien hos både store og små. En naturlig mystik og nattens liv indleves gennem skønne print og baby vil opleve stjernedrys, listige pindsvin og ugler på sin vej. Pindsvinet går til ro, nat bliver til dag og mørke bliver til lys. Bløde kvaliteter og komfort kommer til sin ret igennem flotte prints udspillet i en smuk fortælling om svanens vej gennem eventyrsøen, hvor mødet med røde hjerter og lilla prikker minder verden om, at kun det bedste er godt nok. ME TOO skildrer en Autumn 2012 babykollektion, - smuk i al sin enkelhed.

Der åbner sig en verden af farver
Stærk petroleum og dyb græsgrøn hitter. Denim og striber til drengene, skovmandstern og Wild Life printer og ikke mindst melange strik med fleece foer til de kolde dage. Der åbner sig en verden i farver. Og hvilken verden!....Verden er en legeplads og den skal ud forskes. En levende billedebog. Highway og lyden af den store motorcykel. stjernehimlens magi, raketten er på vej, drejer og forvandler sig til en stjernehimmel. Skarpe og seje prints...Skabt til bevægelse og leg. Hvad venter vi på drenge?

My Autumn wonderland
Pigerne får farver og mønstre der lægger op til mix og match. At pynte sig til en fortryllende hverdag er i sig selv en leg. Og ME TOO leger med. hvorfor ikke gøre hverdagen til en farverig fest? ME TOO Autumn 2012 har et væld af stærke og glødende farver som orange, lilla og dyb pink. Sølv, glimmer og stjerner i kombination med striber i sort og hvid. En indlevelse i pigernes glade og farverige verden - en efterårsindsprøjtning af farverig krælighed til vores prinsesser. Print fra skovbundes farverige liv....En kanin hopper frem en ugle i skjul.....Hvad er nu det for noget? Verden er en forunderlig farverig størrelse. ME TOO har fortolket uglen med en farverig fjerpagt, så selv en papegøje bliver grøn af misundelse. patchwork print i hæklet look, en strik bolero med frynser. Flyv med ind i den kreative verden, hvor alting er en leg.

ME TOO Autumn 2012 er en indlevelse i børnenes glade og farverige verden.
ME TOO Autumn har en fantastisk fornemmelse for farver, nytænkning samt kvaliteter og opskriften til glade børn af skabt. ME TOO Autumn 2012 skaber de perfekte rammer for en verden, hvor børn skal have lov at være børn. Hos
ME TOO elsker vi det vi laver, og for os er det en leg at klæde børn på i farver og bløde kvaliteter.

ME TOO taler til børnene og baner vejen.

Relevant information

http://www.metoo.dk


Pressekontakt


Firma

House of Spirit
Ouskær 32
7100 vejle, Danmark

  76 41 29 25

http://www.metoo.dk

Modtag nyheder fra House of Spirit på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire