Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/05-12   -   Pressemeddelelse

Region Hovedstaden vælger HR Manager Talent Recruiter

Region Hovedstaden har for nyligt besluttet at norske HR Manager AS skal være deres partner i forbindelse med levering af en ny fælles elektronisk rekrutteringsløsning for hele regionen.

- Løsningen HR Manager Talent Recruiter lever i høj grad op til vores behov, siger Region Hovedstaden, som er landets største region med 1,6 mio. borgere. Region Hovedstaden ser frem til at få effektiviseret rekrutteringsarbejdet.
- Vi har ca. 36.000 ansatte, så det siger sig selv, at vi vælger det system, som er mest effektivt. Det viste sig at være HR Manager Talent Recruiter siger Søren Hartz i Region Hovedstaden.

Hos HR Manager AS er man meget stolt over sin nye, store kunde.
- Jeg er utroligt glad for, at vi vandt udbuddet. Vi har efterhånden solid erfaring med at levere til store kunder indenfor den offentlige sektor, så dette er et samarbejde jeg ser frem til, siger Nikolaj Petersen der er direktør i HR Manager AS' danske datterselskab HRM Talent Solutions.

Fakta om Region Hovedstaden
· har fire overordnede opgaver, der er givet gennem lovgivningen: sundhed hospitaler og sygesikring) psykiatri, regional udvikling (herunder miljøopgaver) og drift af visse og overordnet koordination af alle regionens sociale institutioner.
· er borgermæssigt det største af landets fem regioner med 1,6 mio. borgere.
· har et areal på 2.561 km2
· har ca. 36.000 ansatte
· drifter et budget på 37,2 mia. kr. (2010)

For mere information, kontakt:
Søren Hartz, direktør i HR og Uddannelse
Telefon: 38 66 50 00

Fakta om HR Manager AS
· HR Manager Talent Recruiter er den mest udbredte rekrutteringsløsning i Danmark. Over 200 forskellige danske virksomheder anvender allerede løsningen i dag - Listen tæller store danske selskaber som Den Danske Stat, Dong, DSB, Region Syddanmark, ISS, Nordea, TDC, Post Danmark, JP Politikken og Berlingske Media.

· De har været på markedet siden 2003, og har en AAA rating fra Dun & Bradstreet.

· Udover Danmark er HR Manager Talent Solutions repræsenteret i Sverige, Finland, Baltikum, Indien og Norge, hvor hovedkontoret ligger.

Relevant information

http://www.hr-manager.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

HRM Talent Solutions ApS
Vester Voldgade 6
1550 København V., Danmark

  20805033
  20805033

http://www.hr-manager.net

Modtag nyheder fra HRM Talent Solutions ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire