Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/02-15   -   Pressemeddelelse

Hungry.dk lancerer i Irland

Hungry.dk så dagens lys i starten af 2013, og har siden indtaget en position som en af Danmarks største takeaway-portaler. Virksomheden nåede en milepæl tilbage i 2014, hvor det kunne fejre sorte tal på bunden for første gang, og nu er den klar til at gabe over mere - denne gang i udlandet.

Sulten efter mere
Hungry.dk har siden lanceringen oplevet stor vækst og succes, og derfor ønsker virksomheden nu at tage skridtet ud i det store udland. Målet er at indtage endnu et marked, og det marked bliver Irland. Det irske marked minder om det danske på vigtige punkter, og er et oplagt match til Hungry-konceptet - med sit fokus på fordele og serviceniveau.

"Jeg er utrolig stolt og spændt på vores ekspansion. Vi har fået seriøst gang i forretningen og derfor er det mig en stor glæde, at vi kan udvide konceptet på det første internationale marked", udtaler Morten Larsen, bestyrelsesformand i Hungry.

I Irland kommer Hungry-konceptet til at opererer under navnet www.Marvin.ie. Ordet "Marvin" er slang for sulten på engelsk.

Hungrys indtog i Danmark har vist at det er muligt på kort tid at udfordre status quo, og overbevise restauranter og forbrugere om behovet for flere fordele, mere konkurrence og innovation. Det er denne opskrift virksomheden nu ønsker at bringe videre ud i verden.

Erfaren ledelse i Irland
Stifter og medejer Morten Larsen indtræder som bestyrelsesformand i det irske selskab, og han har tiltrukket erfarne kræfter, der erfaringsmæssigt til forveksling minder om det danske ledelsesteam.

Den oprindelige direktør og salgsdirektør for konkurrenten Just Eat Ireland står i spidsen for Marvin.ie, og er godt i gang med opbygningen af virksomheden. Begge er profiler som teamet bag Hungry har tidligere erfaring med, og stor tiltro til.

"Det er et erfarent team vi har fundet til Irland, som virkelig ønsker at gøre en forskel på det irske marked. De har set hvad Hungry har gjort i Danmark, og glæder sig til at give de irske forbrugere samme fordele", siger Morten Larsen.

Om Hungry.dk
Hungry.dk håndterer takeaway-bestillinger for flere end 900 restauranter fordelt over hele Danmark. Virksomheden ønsker at give den bedst mulige take away oplevelse, bestilt med få klik via enten computer eller mobilen. Med tilføjelsen af Marvin.ie er Hungry aktive i både Danmark og Irland.

Pressekontakt

Morten Larsen
Bestyrelsesformand, Hungry.dk
  +45 28 87 85 00

Firma

Hungry.dk ApS
Voldbjergvej 12 st. tv.
8240 Risskov, Danmark

  +45 70 20 97 70
  +45 53 73 52 00

https://www.hungry.dk/

Modtag nyheder fra Hungry.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire