Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/11-10   -   Pressemeddelelse

Camp Tamok - en smag af indre vildmark

Siden 1893 har Hurtigruten budt gæster fra hele verden på det bedste af Norge - fra ydersiden. Nu inkluderes også noget af det bedste fra den norske indre vildmark. Sammen med udflugtsleverandøren Lyngsfjord Adventures leveres enestående vildmarksoplevelser på Camp Tamok i Troms fylke i Nord-Norge.

Rensdyrkørsel, hundeslædekørsel og snescootersafari i Tamokdalen i Indre Troms vil fra midten af november blive afprøvet som nye udflugtsmuligheder for Hurtigrutens gæster. Camp Tamok ligger godt placeret ved Høiseth i Finndalen, som er en sidedal til den kendte Tamokdal. Her ligger lavvoerne og tømmerhytten, som udgør Camp Tamok og giver en perfekt ramme for oplevelser i en vinterlig vildmark. Hundeslædekørsel, rensdyrkørsel og snescooterkørsel er hovedattraktionerne, men bålets flammer, nordlyset og varm lokal mad omkring bålet giver det lille ekstra, som skaber en uforglemmelig oplevelse.

- Det bliver sikkert vildmarksoplevelsen, gæsterne vil fremhæve som det unikke. Her er vi uden vand og strøm, uden støj hverken fra lys eller lyde, men samtidig kun en times bustur fra Tromsø, siger Hans-Olav Eriksen fra Lyngsfjord Adventure.

De har etableret et støt og kvalitetsmæssigt godt tilbud til gæsterne, og de ser frem til at inkludere Hurtigrutens gæster.
- Vi er meget glade for samarbejdet med Hurtigruten, som en viktig del av rejselivet langs kysten. Vi tror på, at det vil blive et rigtig godt tilbud til både de norske og de udenlandske gæster, siger han.

Udflugten vil blive inkluderet på sejladsen mod nord fra havneanløbet Finnsnes. Efter en guidet bustur på ca. 90 minutter kommer man frem til stedet. Efter næsten fire timer i vildmarken på Camp Tamok venter en god times bustur til Tromsø og ombordstigning på Hurtigruten. En smagsprøve på den indre vildmark rigere.

- Camp Tamok-produktet vil være vigtig som en del af Hurtigrutens vintersatsning, og snestabiliteten i indre Troms gør, at tilbuddet er specielt attraktivt tidligt på vintersæsonen. Lyngsfjord Adventure har skabt et rigtig godt produkt, som vi ser frem til at afprøve, siger Global produktionschef i Hutigruten, Odd Tore Skildheim.

Udflugten vil være tilgængelig fra 15. november.

Om Hurtigruten:
Hurtigruten ASA har været den originale kystrute siden 1893. Selskabet bringer gods, passagerer og turister til 34 havne langs Norges unikke kyst mellem Bergen og Kirkenes - hver dag året rundt. Hurtigrutens explorerskib MS Fram sejler i Antarktis, til Spitsbergen i Europa og ved Grønland.
www.hurtigruten.no

Om Lyngsfjord Adventure:
Lyngsfjord Adventure har tilbudt arktiske eventyr siden 2007 og giver gæsterne oplevelser af højeste kvalitet med fokus på autentiske aktiviteter i den arktiske vildmark. Lokal kultur og historie er repræsenteret på alle niveauer. Ledere, ansatte og guider er lokale og deler med stolthed deres viden og færdigheder med gæsterne.
www.lyngsfjord.com

Relevant information

http://www.hurtigruten.no


Pressekontakt


Firma

Hurtigruten ASA
Havnegata 2, Postboks 43
NO-8514 Narvik, Danmark

  + 47 / 77 64 82 38

http://www.hurtigruten.no

Modtag nyheder fra Hurtigruten ASA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire