Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/11-10   -   Pressemeddelelse

White Lies indtager KB-Hallen

Den voksende danske fanskare kan endnu en gang se frem til at opleve den britiske trio, når bandet den 1. marts gæster KB-Hallen med spritnyt album-materiale.

Bandet tog musikanmelderne med storm, da de sidste år udgav debutalbummet 'To Loose My Life', hvor bl.a. BBC udråbte dem til dét navn man burde holde øje med i 2009. Det danske publikum har også for længst fået øjnene op for trioen, der intet mindre end otte gange har spillet hits som 'E.S.T.', 'Unfinished Business' og 'Farewell to the Fairground' på dansk grund.

Der er netop sat navn på det kommende album, som har fået titlen "Ritual". Det lander i de danske pladebutikker den 17. januar, mens førstesinglen "Bigger Than Us " allerede er ude den 22. november. Albummet er produceret i samarbejde med Alan Moulder, der tidligere har indspillet med etablerede navne som The Killers, Depeche Mode og Smashing Pumpkins.

Bandets frontmand Harry McVeigh har tidligere udtalt, at sangene på "Ritual" vil være mere opmuntrende end på den forrige plade. Publikum kan dermed se frem til at opleve bandets velkendte, dystre rock-klang sammen med en ny og mere opløftende lyd, når White Lies optræder i KB-Hallen for første gang.


White Lies
KB-Hallen
1. marts kl. 20

BILLETSALGET STARTER: Fredag den 19. nov. kl. 10
BILLETPRIS: 260,- + gebyr
BILLETSALG: Billetlugen.dk / 70 263 267


Relevant information

http://www.concerts.dk/


Pressekontakt


Firma

ICO Concerts
Rosenborggade 1A
1130 København K., Danmark

  33 12 20 00

http://www.concerts.dk/

Modtag nyheder fra ICO Concerts på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire