Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/11-11   -   Pressemeddelelse

Ny musikvideo til Bumsestilen - Livet Stinker

Så er anden musikvideo fra Bumsestilens album "Ude af trit med flokken" blevet frigjort. Den er produceret og filmet af Monstar Media også kendt som Christian Povlsen, der bl.a. også har lavet musikvideoer for folk som Ham Den Lange, Static & Jokeren, Ordets Magt og Jøden & Jonny Hefty. Titlen på nummeret og videoen er "Livet Stinker".

Filmet er baseret på en idé kreeret i samarbejde mellem Bumsestilen og Monstar Media og beskriver en dag hvor alt går galt og livet bare stinker! Alle tre medlemmer af gruppen indgår som en del af videoen. Produceren og DJ'en Swab agerer den "gode" ven, mens Flex spiller rollen som bartender. Det er blevet til en superprofessionel musikvideo, som på bedste vis illusterer og komplimenterer nummeret.

Yderligere er der kommet et par pæne anmeldelser ind af albummet allerede:

"At Bumsestilen formår at holde det oldschool og så "fresh" på en og sammentid kan ikke andet end imponere selv de hårdeste kritikere af danskrap, for hvem sagde at danskrap skulle være kedeligt? De har som med albummet Naturligvis fra '05 skabt endnu en undergrunds klassiker" - Bands Of Tomorrow

"Helt sikkert er det at Bumsestilen har formatet. De har evnerne og mestrer helt klart at svinge et beat og en mikrofon så selv din bedstemor headbanger til hun brækker nakken, men om bumser kan være stjerner, er vel i virkeligheden spørgsmålet. Spørgsmålet står klart på himlen som et stjernebillede, og mens vi kigger på det, venter vi bare på P3 spiller Bumsestilen som "Ugens uundgåelige", det ville klæde radioen og gøre nationen godt" - Lydtapet.net

Relevant information

http://www.idiotsikker.dk


Pressekontakt


Firma

Idiotsikker Records
F. Vestergaardsgade 10, 2. tv
8000 Aarhus C, Danmark

  28911406
  28911406

http://www.idiotsikker.dk

Modtag nyheder fra Idiotsikker Records på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire