Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/12-10   -   Pressemeddelelse

Kato sælger platin i sverige


Det er ingen hemmelighed at den danske DJ & hitproducer Kato har haft et fantastisk år, som debuterende album artist i Danmark. Det har dog indtil i dag været en mindre hemmelighed at han udover succes på radio- og clubhitlister, også er en succes rent salgsmæssigt i udlandet. I dag er det så officielt, KATO har solgt platin i Sverige.


På vej til stjernestatus i udlandet

Hit singlen "Turn The Lights Off", som så dagens lys for nu snart et år siden, fortsætter således sin sejrsgang. Først solgte singlen platin i Danmark, så gik den nr. 2 på den samlede skandinaviske dancechart, hvilket blev efterfulgt af en nr. 1 placering på den Russiske Dancechart og nu senest altså en platinplade fra Sverige. 

"Det er en helt fantastisk følelse at udlandet også synes om det jeg går og laver" udtaler en glad Kato om nyheden fra nabolandet.

Svenskerne, nordmændene, finnerne, danskerne og russerne er dog ikke alene om troen på Kato. I Januar måned, et år efter at sangen startede sit liv på de danske hitlister, udgives "Turn The Lights Off" nemlig i Tyskland. 

Den skaldede dansker skrev i sommers under på en million kontrakt med tyske Universal Music. Disse har siden da kunne vente på det rette hul til at lancere singlen, hvilket nu bliver en realitet. 

"Jeg glæder mig meget til at skulle i gang i Tyskland" fortæller Kato og fortsætter: "Det har krævet mange møder og megen forberedelse at blive klar til udgivelsen. Jeg kan godt mærke lidt forventningspres, men det er på ingen måde noget som slår mig ud, tværtimod kan jeg ikke vente med at komme igang i Tyskland".



Det er heller ikke så mærkeligt at tyskerne forventer en masse af Kato. De har set hvordan hans singler har udviklet sig i Danmark og baseret på deres egen skala, er det helt klart målsætningen at opnå de samme resultater med den danske stjerne. 

Om det er realistisk eller ej, må tiden vise. Et er dog sikkert, oplevelser bliver der nok af for den danske stjerne DJ.


Ny single direkte ind på 1. pladsen

Kato har i går d. 27. December udgivet sin fjerde single i år "SJUS", hvor han har allieret sig med Ida Corr, Camille Jones og Johnson. 
Som KATO siger: "SJUS er een stor fællesskål, imellem mig og mit publikum, for at fejre dette fantastiske år". Og skåle det vil hans publikum gerne! Kun få timer efter udgivelsen af singlen, gik "SJUS" direkte ind som nr. 1 på iTunes.


FACTS OM KATO (Thomas Kato Vittrup)



"Årets Danske DJ" ved Danish DeeJay Awards 2007 & 2009.

Vinder af "Danish DeeJay Battle" 2007 & 2008.

"Årets Artist", "Årets DJ" & "Årets Musikvideo" med "Hey Shorty" til The Voice Web Awards 2010.

DMA nomineret i 2010 for "Årets Danske Hit" med "Hey Shorty".

20 nomineringer totalt til Danish DeeJay Awards.

Platincertificering på singlerne "Hey Shorty" & "Turn The Lights Off".

Guldcertificering på singlen "Desert Walk".

#1 på den Russiske Dancechart med "Turn The Lights Off".

#1 på den Danske Dancechart med singlerne "My House", "Hey Shorty", "Are You Gonna Go My Way" & "Desert Walk".

#2 på den samlede Skandinaviske Dancechart med "Turn The Lights Off".

Signet over hele verden hos bl.a Discowax, Sony Music & Universal, Tyskland.

Relevant information




Billeder


Pressekontakt


Firma

Idolinc.dk ApS
Mejlgade 47 Baghuset st.
8000 Århus C., Danmark

  70777910

http://www.idolinc.dk

Modtag nyheder fra Idolinc.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire