Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/07-20   -   Pressemeddelelse

Sommerens havehit nr. 1



En unik komplet løsning - Det har aldrig været nemmere at få god lyd i haven end nu, hvor Origin Acoustics gør det nemt med produktet Bollard, som har en 6,5” subwoofer i bunden af højttaleren, som skjules ved den graves 21,5 cm ned i jorden.

Det eneste du ser over jordoverfladen er den flotte cylinder, som du kan vælge i et rundt eller et firkantet design. Den fås i tre forskellige farvenuancer; bronze, sølv eller sort.

Bollard kan fås i en 360 graders udgave, som sender lyden ud i en diameter på 32 meter. Til hjørnerne i haven vælger du modellen i en 180 graders løsning, så du undgår højttaleren spiller direkte ind til dine naboer.

Du kan med fordel vælge en forstærker fra Origin Acoustics; DSP3-100. Den er perfekt til 2 styk Bollard, som dækker mange haver i storbyerne i Danmark.

Er du ude i lidt større haveprojekter, findes forstærkeren i en storebror som hedder DSP3-700. Her kan du tilslutte op til 12 styk Bollards i haven og på den måde lave et lækkert Lounge lydtæppe i hele eller dele af din have.

Til forstærkeren tilslutter du din kilde, som kunne være en Sonos Port, Connect, Bang & Olufsen BeoSound Core, Hall Audio Blue-tooth connector eller lignende lydudstyr, det er super enkelt!



Relevant information

Indret med lyd
www.indretmedlyd.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Imago Sonas A/S
Marielundvej 46E, 1.
2730 Herlev, Danmark

  +45 31 78 03 03
  +45 31 53 03 52

http://www.imagosonas.dk

Modtag nyheder fra Imago Sonas A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire