Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/11-06   -   Pressemeddelelse

Jeg vil vække folks længselsfulde sjæle

Isa Holm, som Martin Hall har kaldt dansk teaters ukronede diva # 1, spiller den 24. og 25. november "Cabaret Paris-Berlin" på Teatermuseet i Hofteatret.

Isa Holm er formodentlig den skuespiller i Danmark, som har fået flest gennembrud. Ca. hvert 5. år optræder hun i en sammenhæng, der får instruktører, teatergængere og anmeldere til at juble i kor og undre sig over, hvordan en så talentfuld, følsom og givende kunstner kan undgå det helt store gennembrud.

I slutningen af november stiller Isa sin følsomhed og sit nærvær til rådighed i en cabaret på den intime scene i Teatermuseet i Hofteatret på Christiansborg.

En chance for at møde sig selv
Mennesker i dag lever travle liv, hvor de ofte er nødt til at fokusere på alt det praktiske: arbejde, transport, indkøb, børnepasning etc.
I rum med Isa Holm har de en mulighed for at slippe hverdagen og alt det praktiske og i stedet - med Isa som formidler - at møde sig selv og deres egne følelser.

Isa Holm synger universelle sange med store følelser og megen humor. Hun oplever en meget stærk kontakt med publikum og især deres længsel, hver gang hun optræder.

"Jeg oplever, at nutidens travle mennesker længes efter at blive bevæget - længes efter at mærke deres egne følelser.
Hver gang jeg optræder, er jeg forbløffet over, hvor stærk kontakten med publikum er, og det er fantastisk at få lov at være medium for menneskers møde med sig selv," siger Isa Holm.

Og ligesom Isa selv har en oplevelse af, at hendes sjæl får vinger, når hun optræder, ser hun at publikum berøres og folder deres egen sjæl ud i mødet med de universelle temaer, Isa synger om.

Kult
Isa Holm er i nogen grad en kultfigur i det danske kunstnermiljø og har så forskellige fortalere som skuespilleren Anne Marie Helger og sanger og musiker Martin Hall.
Sidstnævnte omtalte Isa Holm som dansk teaters ukronede diva nummer 1, da Isa Holm sang en sang, der var specielt komponeret til hende, på Martin Halls cd Music Hall fra 2003.

Isa Holm har studeret cabaret i Berlin og Hamburg og har optrådt i Paris, München, i Berlin på tv samt i Gøteborg i en skandinavisk tv-samsending.


Isa Holm var nomineret til en Reumert i 2003 for sin rolle i "At dø eller ikke dø" på Østre Gasværk.

Yderligere information
John Rasmussen - 26 29 68 10

Facts om "Cabaret Paris-Berlin"

Spilledatoer:
Fredag d. 24. november 2006 kl. 19.30
Lørdag d. 25. november 2006 kl. 17.00

Spillested:
Teatermuseet i Hofteatret
Christiansborg Ridebane 18
1218 København K
+45 33 11 51 76
www.teatermuseet.dk

Billetter:
Alm. pris: Kr. 130,- plus gebyr
Grupper (min. 10 pers): Kr. 100,- plus gebyr Billetter bestilles på BILLETnet: 70 15 65 65
http://www.billetnet.dk/html/artist.htmI?l=DK&artist=PARIS+-+BERLIN

Relevant information

http://www.teatermuseet.dk/?sid=58


Pressekontakt


Firma

InfoXpert
Fruebjergvej 3
2100 København Ø, Danmark

  +45 45 76 19 80
  +45 26 29 68 10

http://www.Infoxpert.dk

Modtag nyheder fra InfoXpert på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire