Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/08-14   -   Pressemeddelelse

Ny mand i spidsen for iPaper A/S

iPaper A/S, softwarehuset bag digitale bladrekataloger, får ny direktør. Efter at have ledet, opbygget og udviklet selskabet i otte år, overlader Anders Dahl direktørposten til nye kræfter.

Virksomhedens Chief Technology Officer og medejer, Mark S. Rasmussen, overtager ansvaret for iPaper A/S og de ansatte. Han kommer til at stå i spidsen for en markedsledende vækstvirksomhed i sikker drift, som i dag omsætter for et tocifret millionbeløb. 'Det har været en utrolig spændende rejse at opbygge og udvikle iPaper A/S i samarbejde med et fantastisk personale og et godt partnernetværk til den markedsledende position, virksomheden har i dag inden for digital publicering. Men jeg er iværksætter og føler nu, at tiden er inde til nye eventyr, "˜ siger tidligere direktør og medejer, Anders Dahl. Har været med hele vejen iPapers nye direktør har været med helt fra starten. I 2006 var den dengang 21-årige Mark S. Rasmussen med til at udvikle iPaper systemet, som omdanner PDF'er til online bladrekataloger. Siden da har han været teknisk ansvarlig, chef for udviklerteamet, og i januar 2014 tog han plads i ejerkredsen. Om den nye rolle siger Mark S. Rasmussen: 'Jeg har haft fornøjelsen af at være en del af iPapers rejse helt fra starten og glæder mig til at starte et nyt kapitel. Sammen med iPapers stærke hold ser jeg frem til at lede virksomheden videre, fortsætte væksten og udvide mulighederne inden for digital publicering.' iPaper A/S var de første i verden til at udvikle teknologien, som betyder, at virksomheder kan lave digitale bladrekataloger. I dag sidder iPaper solidt på specielt detailbranchen, men har også 72 % af Danmarks top 100 erhvervsvirksomheder og et stort antal kommuner blandt kundeporteføljen.

Pressekontakt

Mark S. Rasmussen
CEO og medejer
  30204404
Jannie Tindbæk
Communication Manager
  25234162
  25234162

Firma

iPaper A/S
Silkeborgvej 43, 1.
8000 Århus C, Danmark

  72161772
  25234162

http://www.ipaper.dk

Modtag nyheder fra iPaper A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire