Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/11-09   -   Pressemeddelelse

De nominerede til Bedst på Nettet 2009 er fundet, og alle resultater er offentliggjort

I år har IT- og Telestyrelsen lanceret et nyt koncept for Bedst på Nettet. Screeningskriterierne, der siden 2001 har dannet grundlag for vurderingen af de offentlige hjemmesider, er blevet suppleret med to yderligere elementer; en brugervurdering og en selvevaluering.

Hermed er der blevet anlagt et bredere perspektiv og en mere forretningsmæssig tilgang til de borger- og virksomhedsrettede digitale løsninger og information. Det er nu ikke udelukkende hjemmesiden, der bliver vurderet men også de bagvedliggende strategiske og organisatoriske lag.

Frontløberne i dette arbejde, de nominerede, er fundet og offentliggjort på www.bedstpaanettet.dk. Det er hensigten, at offentlige institutioner kan hente inspiration hos hinanden. Der er derfor åbenhed om den enkelte institutions resultater, og alle deltageres resultater er således offentliggjort på hjemmesiden.

Den 1. december 2009 afholder Bedst på Nettet den årlige prisuddeling og konference og her kåres vinderne i de syv kategorier. Det sker på IT-universitetet klokken 10 - 15.30, og programmet byder, udover afsløringen af vinderne, på inspiration til arbejdet med hjemmesider og digitalisering.

På Bedst på Nettets hjemmeside kan du læse om det fulde program http://www.bedstpaanettet.dk/tilmelding-2009/prisuddeling-2009) og tilmelding http://www.bedstpaanettet.dk/tilmelding-2009).

Relevant information

http://www.itst.dk


Pressekontakt


Firma

IT- og Telestyrelsen
Holsteinsgade 63
2100 København Ø, Danmark

  35 45 00 00

http://www.itst.dk

Modtag nyheder fra IT- og Telestyrelsen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire