Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/09-16   -   Pressemeddelelse

Årets kvindelige leder 2016 kåret

IT-Branchens pris til Årets Kvindelige Leder i it-branchen er netop uddelt og går til Eva Berneke, CEO i KMD og bl.a. tidligere koncerndirektør i TDC.

"Vi er stolte over, at have overrakt prisen som Årets Kvindelige Leder 2016 til Eva Berneke. Hun har lige siden sin karrierestart vist stærke forretningsmæssige resultater og været en stor rollemodel for kvinder, der gerne vil gøre karriere. Eva har vist, at talent og gåpåmod baner vejen for en spændende karriere, og at det er muligt at nå meget langt med den rette indsats," fortæller Cecilia Bonefeld-Dahl, formand for IT-Branchen, om baggrunden for valget bag prisvinderen.

Prisen blev uddelt på IT-Branchens Lederdøgn, hvor topledere fra hele landet samles. I år er prisen blevet uddelt i samarbejde med IT-Universitetet.

Om Eva Berneke
Eva fik stillingen som CEO i KMD i 2014. Inden da var Eva koncerndirektør i TDC, partner i McKinsey & Company og har en baggrund som ingeniør fra DTU.

Om prisen
Prisen som årets kvindelige leder i IT-Branchen uddeles til en kvinde, der har vist særlige forretnings- og karrieremæssige resultater i it-branchen, og som er en rollemodel for andre kvinder. Hvert år åbnes der op for nomineringer indover sommeren, og alle kan nominere. Vinderen vælges af IT-Branchens hovedbestyrelse, der fungere som jury. Prisen blev uddelt første gang i 2015, hvor vinderen var Mette Lykke fra Endomondo.

Billeder


Pressekontakt

Rune Fick Hansen
Kommunikationschef
  +45 27 83 90 38

Firma

IT-Branchen
Børsbygningen, Slotsholmsgade
1217 København K, Danmark

  +45 72 25 55 02
  +45 27 83 90 38

http://www.itb.dk

Modtag nyheder fra IT-Branchen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire