Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/01-05   -   Pressemeddelelse

IT-Universitetets rektorstilling besat

Mads Tofte fortsætter som rektor på IT-Universitetet i København efter at IT-Universitetets bestyrelse har besluttet at forlænge hans ansættelse med fem år.

Mads Tofte, 45 år, fik sin naturvidenskabelige kandidateksamen fra Københavns Universitet i 1984, og i 1988 blev han ph.d. fra University of Edinburgh. I de efterfølgende år arbejdede han først som gæsteforsker på University of Edinburgh og siden som lektor på University of Nigeria. I 1990 og frem til 1999 var han ansat som lektor på Datalogisk Institut på Københavns Universitet.

I foråret 1999 blev ansat som direktør for IT-højskolen i København, hvilket han gjorde så godt, at han i 2002 modtog årets IT-pris af International Data Group (IDG) med begrundelsen, at det var lykkes ham at flytte grænser i den danske uddannelsessektor og at opbygge et uddannelsesprogram, der nyder bred anerkendelse blandt professionelle brugere og virksomhederne i it-branchen.

I sommeren 2003 skiftede IT-højskolen navn til IT-Universitetet i København og fik status som selvstændigt universitet.

Download billede
Rektor Mads Tofte (300 dpi, 12,7 MB) - http://www.itu.dk/info/Tofte.tif
Rektor Mads Tofte (72 dpi, 38,3 KB) - http://www.itu.dk/info/Tofte.jpg

Om IT-Universitetet i København
IT-Universitetet blev etableret 1. juli 2003 og bygger på IT-højskolen, som blev oprettet i 1999. IT-Universitetet har til formål at varetage forskning og undervisning inden for et bredt spektrum af informationsteknologiske emner, og har i dag forskningsinstitutter inden for områderne: Digital æstetik og kommunikation; Innovation; Teoretisk datalogi; Design og brug af it.

Universitetet uddanner cand.it.er inden for seks forskellige linjer: Design, kommunikation og medier; E-business; Internet- og softwareteknologi; Multimedieteknologi; Softwareudvikling; Tværfaglig it-udvikling. IT-Universitetet tilbyder desuden diplom- og masteruddannelser samt it-enkeltfagskurser inden for efter- og videreuddannelse. Stedet har i dag 1500 studerende, heraf er en tredjedel kvinder. IT-Universitetets værdigrundlag er karakteriseret ved tre kerneværdier: toneangivende, imødekommende og ansvarlig.

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire