Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/03-05   -   Pressemeddelelse

Navneinformation - fødselsdag

Per B. Rasmussen, R1 p.p., fylder 70 år den 22. marts 2005. Han er pensioneret major og kontorchef i Landbrugs- og Fiskeriministeriet.

I en alder af 69 år erhvervede han ikke blot titlen som cand.it. på IT-Universitetet i København, men også titlen som IT-Universitetets ældste kandidat. Per Rasmussen har arbejdet med it-programmer siden 1966, hvor han som kaptajn arbejdede med avancerede hulkortsystemer, som den amerikanske hær dengang brugte på en base i Italien.

Senere var han projektleder på udviklingen af den danske hærs første edb-lønsystem, og senere igen it-systemer i Landbrugsministeriet. I 1970 blev han ansvarlig for etableringen af den første it-uddannelse på Hærens Officersskole. Per B. Rasmussen forlod forsvaret i 1972, hvorefter han påbegyndte en karriere som først kontorchef i Landbrugsministeriet, senere fra 1986 til 1994 som udstationeret for Landbrugsministeriet som Statskonsulent og Ministerråd ved henholdsvis den Kgl. danske Ambassade i Rom og den Kgl. danske Ambassade i Riyadh.

Billede af Per Rasmussen kan downloades fra følgende adresse: http://itu.dk/billedarkiv/Per/

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire