Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/12-09   -   Pressemeddelelse

Mads Tofte fortsætter som rektor på IT-Universitetet i København

IT-Universitetets nuværende rektor, Mads Tofte, fortsætter som rektor på IT-Universitetet. Det er en enig bestyrelse på IT-Universitetet, der har besluttet, at den 50-årige datalog og PhD skal fortsætte i førersædet for Danmarks digitale universitet.

- Mads Tofte har spillet en meget væsentlig rolle for at bringe IT-Universitetet i København så langt som vi er nu; IT-Universitetet er i dag hovedleverandør af de meget eftertragtede cand.it.'er, siger bestyrelsesformand Mogens Munk-Rasmussen.

- Og vi i bestyrelsen glæder os til også i fremtiden at arbejde sammen med Mads om bl.a. at udvikle og realisere IT-Universitetets globaliseringsindsats.

Mads Tofte er glad for udnævnelsen.

- IT-Universitetet er i den ganske enestående situation, at selv om det er en lille organisation, så har det alle muligheder for realistisk at gøre en markant forskel for Danmark. Der er brug for IT-Universitetet, og intet tyder på, at det behov skulle blive mindre i fremtiden, tværtimod. Set med mine øjne gør det IT-Universitetet til en særdeles attraktiv organisation, hvis fortsat positive udvikling jeg glæder mig til at bidrage til, siger Mads Tofte.

Mads Tofte har i år fejret 10-års jubilæum som ansvarlig for det, der i starten i 1999 hed IT-højskolen i København. Og som siden 2003 har heddet IT-Universitetet i København.

Mads Tofte har en baggrund som datalog fra København Universitetet, samt en PhD i Computer Science fra Edinburgh Universitetet.

Rektorstillingen har været slået op, da åremålsansættelsen udløber pr. 31/12-09.

Yderligere oplysninger kan fås hos journalist Mikkel Svane-Petersen på tlf. 2255 0447. Foto af Mads Tofte kan downloades via www.itu.dk/presse

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire