Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-10   -   Pressemeddelelse

Ny ph.d. fra IT-Universitetet

Sara Mosberg Iversen har med succes forsvaret sin ph.d.-afhandling "Between Regulation and Improvisation: Playing and Analysing 'Games in the Middle'" på IT-Universitetet i København.

I afhandlingen argumenterer Sara Mosberg Iversen for en holistisk tilgang til computerspil: Spillene må på én gang må forstås som spilstrukturer med deres egen interne mening og som kulturelle objekter.

Afhandlingen taler for en computerspilsæstetik, der både tager spildelen og den ekspressive del af spillet alvorligt. Computerspil består ikke kun af svære situationer, som skal mestres. De inspirerer og opmuntrer også spillerne til at udforske, skabe og bruge deres fantasi.

Denne nye forståelse af computerspil kan bruges til at producere mere involverende og bredt appellerende computerspil. Samtidig kan forståelsen af de to meningsniveauer bidrage til at skabe en mere effektiv kommunikation i læringsspil.

Om IT-Universitetet
IT-Universitetet i København har eksisteret siden 1999 og er et selvstændigt universitet dedikeret til den digitale verden. Der er omkring 1.500 studerende og 270 ansatte. På IT-Universitetet forskes og undervises i et bredt spektrum af emner inden for it.

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire