Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/07-10   -   Pressemeddelelse

Ansøgertal på IT-Universitetet eksploderet

Da ansøgningsfristen den 5. juli var overskredet, og fintællingen var klaret, ville over dobbelt så mange som sidste år tage en bacheloruddannelse på IT-Universitetet.

321 ansøgninger. 654 ansøgninger. Det er forskellen i ansøgere til IT-Universitetets bacheloruddannelser fra 2009 til 2010. En stigning på 104 %, som skaber glæde og stolthed på Danmarks yngste universitet.

- Det er meget glædeligt, at vi har så stor søgning til vores bacheloruddannelser. Folk er tydeligvis klar over, at det er spændende at beskæftige sig med it. Erhvervslivet har hårdt brug for veluddannede it-folk, og ikke kun i de brancher, der har it som kerneområde, fortæller studieleder Kasper Østerbye.

Flotte tal over hele linjen
IT-Universitetets tre bacheloruddannelser er vidt forskellige - det største fællestræk er, at de alle kredser om og har rod i it. Alligevel har alle tre uddannelser oplevet en stærk stigning i ansøgertal. Søgningen på Softwareudvikling er steget 27 %, og Digitale Medier og Design er steget med 99 %. Global Business Informatics er en ny uddannelse, så der kan ikke registreres en stigning, men blot konstateres, at der er 121 ansøgere.

- På trods af det meget forskellige indhold - Softwareudvikling handler om programmering og om at skabe software, Digitale Medier og Design kredser om webdesign og kommunikation, og Global Business Informatics handler om, hvordan man arbejder med forretning i en globaliseret verden - er der stor interesse for de tre uddannelser, og det er vi meget glade for, siger Kasper Østerbye, og slutter:

- Nu glæder vi os bare til at hilse på alle de nye studerende.

Den 30. juli får ansøgerne svar på, hvilket studie, de er optaget på.

Om IT-Universitetet
Universitetet har eksisteret siden 1999, og er Danmarks yngste universitet. IT-Universitetet tilbyder en bred række uddannelser indenfor områder, hvor it indgår. Der går omkring 1.500 studerende på stedet, som har cirka 270 ansatte.

Yderligere oplysninger
Studieleder Kasper Østerbye, 7218 5170
Presseansvarlig Mikkel Svane-Petersen, 2555 0447

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire