Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/09-10   -   Pressemeddelelse

IT-Universitetet hylder kvinderne

I næste uge sætter IT-Universitetet fokus på kvinder i forskning. Det sker i forbindelse med UbiComp-konferencen, hvor 350 forskere fra hele verden besøger IT-Universitetet og udstiller og debatterer avanceret teknologi, som kan indlejres i hverdagens objekter.

Mandag morgen den 27. september overrækkes den såkaldte Borg Early Career Award (BECA) til "en kvinde, som indenfor datalogi har fremvist væsentlige forskningsresultater og samtidig har bidraget betydeligt til sin profession, specielt i opsøgende arbejde mod kvinder."

Kun for kvinder
Kvinden, som modtager BECA-prisen, er A.J. Bernheim Brush, som til daglig arbejder som forsker i Microsoft Research. Hun modtager prisen for "sit arbejde, som er en anerkendelse og hjælp til kvinder i datalogi."
I forbindelse med sit besøg i København har hun desuden organiseret en frokost kun for kvindelige dataloger, som afholdes tirsdag den 28. september.

A.J. Bernheim Brush er i København indtil onsdag. Læs mere om hende her http://cra-w.org/borg_2010_award_Bernheim, og om prisen her http://cra-w.org/borg.

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire