Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/04-11   -   Pressemeddelelse

Ansøgningsboom på IT-Universitetet fortsætter

Igen har IT-Universitetets uddannelser vist sig at være populære blandt ansøgerne. Forårets optælling af ansøgere til kandidatuddannelserne afslører den højeste søgning i 5 år.

I foråret 2010 modtog IT-Universitetet 541 ansøgninger til kandidatuddannelserne, og i år står tælleren inden den sidste fintælling på 756 ansøgninger - en stigning på knap 40 %. Det svarer nogenlunde til det samlede antal ansøgninger til kandidatuddannelsen i hele 2010. Studiechef på IT-Universitetet, Trine Eltang, glæder sig over den stærkt øgede søgning:

- Vi er rigtig glade for de høje ansøgertal, og det er flot, at vi får endnu flere end sidste år, hvor der også var meget stor interesse, siger Trine Eltang.

Ansøgertallet til IT-Universitetets kandidatuddannelser har været støt stigende de sidste 5 år, og kulminerer indtil videre dette forår.

- Grunden til, at vi ved hver ansøgningsfrist kan se en forøgelse i interessen er kort sagt, at det felt, vi tilbyder uddannelse indenfor, er både meget bredt og ekstremt relevant. En it-uddannelse kan give dig job indenfor mange meget forskellige brancher. Samtidig er tendensen, at it bliver en større og større del af både private og offentlige virksomheders arbejdsområde og eksistensgrundlag, forklarer Trine Eltang.

Den 1. juni ved ansøgerne, om de er kommet ind på deres drømmestudie på IT-Universitetet.

Om IT-Universitetet
IT-Universitetet i København har eksisteret siden 1999, og er et selvstændigt universitet dedikeret til den digitale verden. Der er omkring 2.000 studerende og 270 ansatte. På IT-Universitetet forskes og undervises i et bredt spektrum af emner inden for it.

Mere info
Studiechef Trine Eltang, Tlf.: 7218 5223
Presseansvarlig Mikkel Svane-Petersen, Tlf.: 2555 0447 / 7218 5304

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire