Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-11   -   Pressemeddelelse

Studerende fra IT-Universitetet nomineret til britisk Oscar

Da fire studerende fra IT-Universitetet startede med at udvikle spil sammen, var det bare for sjov. Nu er de med i konkurrencen om en "britisk Oscar" ved BAFTA's Video Game Award show i 2012.

Når det britiske film- og tv akademi, BAFTA, kårer de bedste nye digitale spil ved et glamourøst show i starten af 2012, vil fire studerende fra IT-Universitetet være at finde i kategorien Ones to Watch. De fire studerende, som tilsammen går under navnet Digital Knights, har udviklet spillet Joust it Out, som tidligere i denne måned vandt konkurrencen Dare To Be Digital i Skotland. Sejren giver en nominering til en BAFTA, som også bliver kaldt BAVGA (British Academy Video Games Awards), hvilket er større end lederen af gruppen, Roman Graebsch, nogensinde havde turdet håbe på.

- Vi har absolut ikke regnet med, at vi ville ende, hvor vi er i dag. Da, vi samlede et hold, var det egentlig bare for sjov, og derfor er det helt utroligt, at vi nu er nomineret til en BAFTA. Det giver en helt vidunderlig følelse, når folk virkelig bliver underholdt af noget, som du har lavet, siger han.

Om IT-Universitetet
IT-Universitetet i København har eksisteret siden 1999 og er et selvstændigt universitet dedikeret til den digitale verden. Der er omkring 2.000 studerende og 270 ansatte. På IT-Universitetet forskes og undervises i et bredt spektrum af emner inden for it.

Relevant information

http://www.itu.dk


Pressekontakt


Firma

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S, Danmark

  72 18 50 00
  25 55 04 47

http://www.itu.dk

Modtag nyheder fra IT-Universitetet i København på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire