Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/12-09   -   Pressemeddelelse

Årets bedste julegaveidé

De senere år, har oplevelsesgaver været i stor fremmarchs, og det har vi også mærket hos Jagttegn.net. Over de sidste års tid, har der været en stigning i henvendelser, for at få et gavekort på jagttegnsundervisning samt lærebogen "Vildt og Jagt"

Med baggrund i dette, har Jagttegn.net mere formelt udarbejdet et koncept, hvor det vil være muligt at få et gavekort til de tre forskellige typer af jagttegnskurser, 5 aftenernes VIP kursus, VIP 3-dages kursus og det meget kendte LUKSUS VIP weekend kursus.

Til alle kurserne vil det være muligt at tilkøbe den officielle bog "Vildt & Jagt", samt at få den pakken ind i luksus indpakning, og sendt til en adresse, som kunden måtte ønske, naturligvis uden ekstra omkostninger.

Det er naturligvis også være muligt at få lavet et gavekort på dele af kursusprisen, - det kan laves helt som kunden ønsker dette.

Ved at gavekort kan modtageren efterfølgende vælge, hvilket kursus han eller hun ønsker at deltage i, det betyder, at man ikke er bundet på noget bestemt, men kan vælge mellem de ca. 20 forskellige jagttegnskurser, som er pænt fordelt over hele Danmark.

Jagttegn.net er den største udbyder i jagttegnsundervisning, og har en bemærkelsesværdig høj beståelsesprocent på omkring ca. 95%, og en meget høj tilfredshedsgrad generelt.

Se eventuelt yderligere på www.jagttegn.net eller kontakt os endeligt på tlf. 70 22 02 37, hvor vi også vil kunne rådgive vedrørende gavekort.

Relevant information

http://www.jagttegn.net


Pressekontakt


Firma

Jagttegn.net
Kildebakken 10
3450 Allerød, Danmark

  70 22 02 37
  70 22 02 38

http://www.jagttegn.net

Modtag nyheder fra Jagttegn.net på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire