Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/09-09   -   Pressemeddelelse

Dansk spil på TOP100 i USA og Canada

I går kunne MediaMac skrive om vores spil som blev featured på AppStoren i USA efter adskillige fornemme reviews: http://mediamac.comon.dk/index.php/news/show/id=21932

Siden da er vi også blevet featured på den engelske AppStore og er nu kravlet ind på TOP100, der anses for den hellige gral for iPhone udviklere. Vi har nu en fornem plads som nr.80 på AppStoren i USA, og håber at vi nu kan kravle ind på TOP50 i løbet af næste uge.

I Danmark ligger vi i Top 25 hvilket vi glæder os meget over, men det er i USA at slaget skal slås. Vi håber dog på at kravle op på Top 10 i Danmark.

En Lite version af Polyhedra er på vej igennem Apple's approval proces. Den skulle gerne sætte ekstra skub i salget.

I Danmark må vi stadig lede efter Polyhedra, men vi er sikre på at den nok skal dukke op på de Danske hitliste også. Men den er selvfølgelig også til at finde på Danske AppStores.

Polyhedra er blevet til i et samarbejde imellem den Århusianske udvikler Javira og den Armerikanske udvikler Binary Hammer. Det er den anden titel vi har udgivet sammen og flere er på vej. Produktionen af disse samt andre spil kan følges på http://faceboook.javira.com

Gameplay video:
http://www.youtube.com/watch?v=BlsJHQ0GHWg

Reviews:
http://www.slidetoplay.com/story/polyhedra-review

http://www.mobilegamefaqs.com/reviewfull.php?orig=rev&id=1236

http://appgirlreviews.com/polyhedra/

Billedemateriale:
http://binaryhammer.com/game.php?game=poly

Relevant information

http://www.javira.com


Pressekontakt


Firma

Javira
Skanderborgvej 35a
8000, Danmark

  40160260
  40160260

http://www.javira.com

Modtag nyheder fra Javira på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire