Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/02-11   -   Pressemeddelelse

Container-Tilter i det Midtjyske

JNC Teknik ApS har just installeret den første A-WARD Container Tilter hos Midtskrot ApS i Herning.
A-WARD har været innovative markedsleder inden for Container Tilters, med næsten 300 stk. Tiltere, der opererer hos kunder rundt om i verden.

Den patenterede A-Ward Container Tilter letter hurtig, sikker og præsis vægt lastning af bulk matrialer af 20ft og 40ft containere til mellem 50 og 90 grader, for at opnå større varer densitet og reducere forsendelses omkostninger.

Ved en fuld 90 graders tilt kan containeren fyldes med op til 30 tons.

Tilteren henvender sig til en bred vifte af kunder der måtte exportere bulk produkter, såsom skrot (Midtskrot ApS), flis, mineraler, korn og andre bulk fødevarer, også frosset fisk.
Tilteren leveres i flere modeller, til pålæsning og aflæsning, ligesom tilteren er fuld flytbar, evt. kan tilteren hurtig adskilles, og flyttes til en ny location.

John Nørgaard fra JNC Teknik ApS der er agent for A-Ward i Danmark, forventer et fornuftig salg af tilteren, som en visionær alternativ til konventionel transport.

Relevant information

http://www.jnc-teknik.dk


Pressekontakt


Firma

JNC TEKNIK ApS
Bredgade 57
7400 Herning, Danmark

  97225922
  40525922

http://www.jnc-teknik.dk

Modtag nyheder fra JNC TEKNIK ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire