Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/02-11   -   Pressemeddelelse

Zoneterapi - også en forebyggende behandling

- Zoneterapi er ikke kun løsningen på lindring eller helbredelse af forskellige lidelser. Mange mennesker har taget zoneterapien til sig som forebyggende behandlingsform.

Det fortæller akupunktør og zoneterapeut, Jonna Vigh, København,som i en årrække har behandlet sine klienter med akupunktur og zoneterapi i sin klinik på Nørregade i Københavns hjerte.

- Mange benytter zoneterapi, selv om de ikke har akutte helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og benytter zoneterapien som forebyggende behandling, fortsætter Jonna Vigh.

- Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der en ubalance, Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapi kan ofte hjælpe til genoprettelsen af balancen.

Jonna Vigh er uddannet akupunktør og zoneterapeut,og hun er Registreret Alternativ Behandler inden for begge behandlingsformer.

RAB er en beskyttet titel.Den gives kun til behandlere, som kan leve op til en række krav, som Sundhedssstyrelsen stiller til uddannelse, etik og god klinisk praksis.

Jonna Vigh arbejder ud over sit virke i klinikken også som erhvervszoneterapeut, og hun er desuden tilknyttet Statsministeriet som akupunktør.

Relevant information

http://www.jonnavigh.dk


Pressekontakt


Firma

Jonna Vigh Akupunktur og Zoneterapi
Nørregade 41
1165 KBH K, Danmark

  51890002

http://www.jonnavigh.dk

Modtag nyheder fra Jonna Vigh Akupunktur og Zoneterapi på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire