Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/02-10   -   Pressemeddelelse

Turen Går Til iPhone

Politikens Forlag lancerer nu sin populære Turen Går Til serie til iPhone og iPod Touch.

I første omgang er der tale om byerne Paris, Barcelona, London, Berlin og København. Sidstnævnte bærer titlen "Politikens Travel Guide Copenhagen" da denne specifikt lanceres på engelsk til både det danske og globale marked. "Copenhagen" kan hentes gratis i en begrænset periode. Alle guiderne findes på iTunes App Store.

- Vi ønsker at være til stede på alle medieflader, så vi kan inspirere rejsende uanset deres medievalg, udtaler Søren Sattrup, forlagschef på Politikens Rejsebøger.

Få overblik, inspiration og kontante fakta, som du kender det fra Turen Går Til. Nu blot direkte til din iPhone. Der er blevet plads til hele guidebogen. Og mere til: Klikbare kort, adgang til Youtube og Google Maps.

-Turen Går Til er danskernes foretrukne rejseguide. Vi skal naturligvis også være på mobil. iPhone er en telefon med bred appeal. Turen Går Til har gennem de sidste tre år gennemgået en stor udvikling, og vi synes at den nye Turen Går til og iPhone klæder hinanden godt. Med vores Københavns guide på engelsk i mobil form har vi taget endnu et skridt ud på det internationale marked.

Storbyguiderne giver direkte adgang til de bedste steder at spise, sove, shoppe og gå ud. Håndplukket af lokalkendte forfattere. Kom ind bag byen med baggrundsartikler og praktiske oplysninger. Gå på opdagelse og lad dig overraske.

Disse nye rejseguides ligger desuden i fin forlængelse af vores andre mobil-aktiviteter i JP/Politikens Hus, hvor fokus uden tvivl er mere og mere præget af den position som iPhone allerede nu har i markedet, siger Thomas Hvidt, Head of Mobile, JP/Politikens Hus.

6 storbyguider er live på iTunes App Store mandag den 8. februar - og koster 69 kroner pr stk. "Politikens Travel Guide Copenhagen" kan hentes gratis i en begrænset periode.

Få link direkte til guiderne i iTunes App Store - Send SMS med teksten: tgt til 1218

Din Turen Går Til - lidt mere mobil.

Turen Går Til er Skandinaviens største og ældste rejsebogsserie. Serien har mere end 1 million danske brugere. Består af 100 titler. Turen Går Til er også en online verden på www.turengaartil.dk. Politikens Rejsebøger udgiver udover Turen Går Til 5 rejsebogsserier, atlas samt kort. Politikens Rejsebøger er et forlag i JP/Politikens Forlagshus.

For mere information kontakt venligst:
Søren Sattrup, Forlagschef, Politikens Rejsebøger, mobil 51561914
Thomas Hvidt, Head of Mobile, JP/Politikens Hus, mobil 31200417

Relevant information

http://itunes.apple.com/dk/app/id352592891?mt


Billeder


Pressekontakt


Firma

JP/Politikens Hus
Rådhuspladsen 37
1785 København V, Danmark

  33 47 22 37
  31 20 04 17

http.//www.jppol.dk

Modtag nyheder fra JP/Politikens Hus på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire