Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/03-11   -   Pressemeddelelse

Jubii tilbage med stort overskud

Efter en årrække med røde tal på bundlinjen har Jubii gjort et overbevisende comeback og vendt virksomhedens underskud til et overskud på DKK 7 mio. Samtidig har Jubii i 2010 fordoblet sin omsætning sammenlignet med 2009. Successen skyldes særligt Jubiis indtog på det ellers stærkt konkurrenceprægede marked for online-annoncering og en skarp trimning af forretningen.

Jubiis nye strategi bærer nu for alvor frugt. Virksomheden fik vendt et underskud i 2009 på næsten 16 mio. kr. til et overskud i 2010 på godt syv mio. kr. Det markante overskud er resultatet af en turn around, som selskabets adm. direktør Henrik Busch har stået i spidsen for. På blot et par år er det lykkedes at realisere det højeste overskud i branchen og tilkæmpe sig en position som en af markedets største aktører på online-annoncemarkedet.

Fra portal til online medievirksomhed
I løbet af 2010 har Jubii gennemgået en større udvikling fra klassisk internetportal til i dag at være en medievirksomhed, der samler indhold fra andre populære sites, som Jubii samarbejder med.

"Vi ønsker at være danskernes foretrukne startside. For at opnå det har vi indgået samarbejder med andre medier. På Jubii.dk har vi under overskriften "det bedste på nettet" gjort siden til et samlingspunkt, der giver brugerne overblik over nyheder og andet interessant på nettet," fortæller Henrik Busch, administrerende direktør i Jubii.

Transformationen har givet pote i form af en vækst på 30 % i antallet af unikke brugere med 621.000 i november 2010 mod 477.000 i samme måned i 2009. Det er den højeste vækst på Foreningen af Danske Interaktive Mediers (FDIM) top 20-liste for et kommercielt site.

Samtidig varetager Jubii annoncesalget for andre online-baserede medier i Danmark og udlandet. Det udgør en unik og indbringende forretningsmodel, der er stærkt medvirkende til Jubiis turnaround. Virksomheden og dens partnere når i dag ud til mere end 70 % af alle danske internetbrugere. Det er næsten en fordobling sammenlignet med 2009.

Overskudsgrad 760 % bedre end branchens gennemsnit
Jubii er i dag den tredjestørste medievirksomhed i Danmark, og med en overskudsgrad på 23 % - eller ca. 760 % højere end branchens gennemsnit - står virksomheden solidt rustet på markedet.

I 2009 havde Jubii en omsætning på ca. 14 mio. kr., som ved udgangen af 2010 landede på 30 mio. kr. Fordoblingen i omsætningen illustrerer, hvordan virksomheden har været i stand til at trimme forretningen og med succes er kommet ind på markedet for online-annoncering. Og Henrik Busch forventer at vinde yderligere markedsandele i 2011.

"Jeg har ikke mindst store forventninger til vores behavioral targeting-produkt som en af de store vækstdrivere i året, der kommer. Produktet giver annoncørerne mulighed for at ramme deres målgruppe præcist ud fra viden om brugerens adfærdsmønstre på nettet. Potentialet er enormt," siger Henrik Busch.

Om Jubii
Jubii A/S er en dansk onlinemedievirksomhed. Jubii.dk samler det bedste på nettet og er med sine over 20 forskellige indholdskanaler landets bedste startside til alle danskere. Siden har mere end 220.000 brugere hver dag, og Jubiis besøgende repræsenterer et bredt udsnit af befolkningen. Jubii A/S varetager desuden reklamesalget på en lang række af Danmarks største sites, bl.a. DMI.dk og NEWS.dk, og har desuden stærke samarbejdsaftaler med bl.a. Google og Facebook. Jubii og dets samarbejdspartnere når dermed ud til 70 % af alle danskere.

Relevant information

http://www.jubii.dk


Pressekontakt


Firma

Jubii A/S
Bredgade 33A
1260 København K, Danmark

  33 26 19 84

http://www.jubii.dk

Modtag nyheder fra Jubii A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire