Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/01-10   -   Pressemeddelelse

Ny stærk koncertguide rammer københavnerne i februar

Den 15. februar rammer LIVE de københavnske gader for første gang. LIVE er Københavns nye alternative koncertguide, som månedligt giver et fuldt overblik over, hvad der sker på de københavnske venues.

LIVE lanceres af Just A Company, der allerede har foden godt inde i musikbranchen på andre områder og med et kompetent team bag hver LIVE udgivelse, forventes det, at LIVE hurtigt bliver en seriøs konkurrent til de etablerede koncertguider. Desuden udkommer LIVE den 15. i hver måned, hvilket også gør, at LIVE vil være frisk og aktuel med de koncertnavne, som andre udgivelser måske ikke nåede at få med til deres udgivelsesdato den 1.

LIVE går ud med en klar holdning til, at live-musikken i København er en kulturprioritet. "Vi vil bevise, at mennesker og live-koncerter går op i en højere enhed, der gør, at man svæver væk på en rosenrød musiksky," siger teamet bag LIVE.

LIVE placeres sig mellem de andre kendte medier ved at have, foruden mainstream information, sin helt egen indgangsvinkel til undergrundsmusikken . Avisen er gratis og vil være at finde på københavnske cafeer, musikforretninger, butikker, kulturinstitutioner og restauranter i København.

"Musik skal høres og ses live og det er uanset, om det er mainstream eller undergrund".

Relevant information




Pressekontakt


Firma

Just A Company
Sankt Peders Stræde 39
1453 København K, Danmark

  32 11 36 03
  22 72 40 12

http://www.justacompany.dk

Modtag nyheder fra Just A Company på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire