Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/10-02   -   Pressemeddelelse

Måltid nr. 100.000 nu solgt igennem internettet på Just-Eat.dk

Just-Eat.dk er en succes.
På bare et år har folkene bag Just-Eat A/S etableret aftale med flere hundrede restaurationer i mere end 100 byområder i Danmark og er den absolut største på markedet. Just-Eat.dk visionen er at alle skal kunne bestille sin pizza, sin sandwich eller hvad man ellers måtte have lyst til, direkte på internettet, for derved at undgå telefonkø, få overblik over restaurationens menukort samt undgå fejlinformation ved bestilling.

100.000 måltider bestilt via nettet.
Just-Eat.dk har i det forgangne år stillet sulten hos rigtig mange danskere, mere end 100.000 måltider er nu bestilt igennem Just-eat.dk og dette tal forventes at stige stødt i takt med at selskabet først nu påbegynder kampagner da konceptet nu kan kalde sig landsdækkende.

Udvidet samarbejde med Coca-Cola Tapperierne A/S.
Nu udvides så samarbejdet med Coca-Cola Tapperierne A/S hvor der i forvejen er en integration selskaberne imellem. En række fælles markedsførings tiltag er under udarbejdelse og forventes iværksat inden årets udgang. Coca-Cola har med deres stærke brand og markedsposition været med fra starten, Coca-Cola tog Just-Eat.dk konceptet med ud til restauratørerne hvorefter strategien nu bliver flyttet over på markedsførings integration.

Målet er klart, Just-Eat.dk vil forblive den største, udvide restaurationsantallet til ca. 1000 restaurationer indenfor 2-3 år samt innovere med nye spændende tiltag og teknologier.

Stærk organisation.
Adm. direktør, Jesper Buch udtaler "En af grundende til vores succes er at vi rent organisatorisk er meget stærk. For det første udvider vi vores samarbejde med Coca-Cola Tapperierne A/S. For det andet tæller organisationen folkene bag Crazy Daisy/Buddy Holly diskotekerne ligesom Danmarks mest besøgte dating portal, Dating.dk, også deltager i Just-Eat samarbejdet.

Just-Eat.dk, en sikker måde at bestille sin mad på.
På Just-eat.dk er der altid en vagt som overvåger at ordrerne bliver formidlet ud til restaurationen. "Det er utrolig vigtigt at vi dækker forbrugerens sikkerhed når der bestilles mad. På Just-Eat.dk er der overvågning uanset hvornår der bestilles. Desuden er restaurationen også altid i stand til, telefonisk, at komme i kontakt med Just-Eat.dk hvad enten de ringer lørdag aften eller søndag morgen" udtaler Jesper Buch.

Fremtiden.
Fremtiden tegner godt for Just-eat.dk og dennes medlemmer hvad enten det er restaurationer eller forbrugere. der er en del på "tegnebrættet" som vil blive integreret i løbet af kort tid. Der er "høstet" en del erfaringer og ud fra disse er vi nu i gang med at gøre web siden klar til en række nye features som forventes klar i starten af 2003.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire