Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/07-03   -   Pressemeddelelse

Just-Eat.dk spiser sig ind på markedet

Med en månedlig vækst på 20% de sidste 6 mdr. bekræfter Just-eat.dk at ikke alle dot.com virksomheder har udfordringer med at eksistere.

Just-Eat.dk sætter turbo på:
450 restaurationer er nu online på Just-eat.dk og med udvidelse af sælgerstaben vil der blive tilført yderligere 50 restaurationer til dette tal hver mdr. Restaurationsbranchen er meget infiltreret overalt i landet. Har en restauration succes på Just-eat.dk bliver dette fortalt videre, hvilket har resulteret i daglige henvendelser fra restaurationer som gerne vil kobles på Just-eat.dk og dermed også en udvidelse af sælgerstaben.

Forbrugerne har også taget godt imod konceptet, som pt. bestiller omkring 60.000 måltider igennem systemet pr. måned. Mønstret er klart og positivt, har en kunde først prøvet konceptet en gang bestilles der igen og igen på grund af de mange brugerfordele i forhold til at skulle tage "knoglen" og ringe til det lokale pizzaria. Det er hurtigere, det er nemmere, det giver et større overblik og så optjener man point som man kan bestille forskellige varer for.

Fremtiden:
Jesper Buch, Administrerende direktør for Just-eat A/S udtaler " Vi var de første og er absolut den største udbyder hvis man vil bestille sin mad direkte på nettet. Og det vil vi blive ved med at være - Derfor prøver vi hele tiden at være på forkant.

Vi er pt. ved at skifte hele det tekniske setup, så vi kan klare den stadig stigende strøm af ordrer og er netop i gang med planlægning af en testfase som gerne skulle resultere i at en helt ny patenteret teknologi ser dagens lys overalt i de Danske restaurationer samt i de Norske og Svenske restaurationer i 2004 - Denne teknologi vil være utrolig revolutionerende, da forbrugeren herefter har mulighed for at kommunikere direkte, real-time med restauratøren via nettet"

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire