Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/01-04   -   Pressemeddelelse

1 Million måltider bestilt på internettet

En milepæl på internettet i Danmark er nået. Ikke mange troede på ideen om at man skulle til at bestille sin mad på internettet da Just-eat.dk startede op i en kælder med 3 ansatte.

Virksomheden tæller nu 12 ansatte, har haft en gennemsnitlig mdr. vækst i 2003 på 15% og runder nu 1 million bestilte måltider til de omkring 500 restauranter som er med på ordningen overalt i Danmark.

Dankortsalget er stigende, Danskerne er trygge på internettet:

Med en placering blandt de 20 største aktører i antal dankort transaktioner (DIBS) på internettet, kan Just-Eat.dk konstatere at flere og flere vælger Dankortet som betalingsmiddel.

"Denne tendens er ikke mindst vore 500 restauratører meget glade for, så slipper de for håndteringen af de mange penge og den risiko der er forbunden hermed.
Men den viser også at den usikkerhed, som der har været omkring Dankort og Internet er stærk på retur." udtaler Adm. Direktør Jesper Buch.

Vanskeligt marked:

Folkene bag Just-Eat.dk melder dog om et vanskeligt marked.

"Først skulle vi overbevise restauratørerne om at denne ide havde eksistens berretigelse, dernæst skulle vi overbevise forbrugeren om at pizzaen eller sandwichen skal bestilles direkte på nettet i stedet for igennem telefonen. Imellem tiden var vores job ligeledes hele tiden at innovere, for med en succes kan man være helt sikker på at konkurrenter vil komme til, som naturligvis var tilfældet.

Vi er netop i gang med at teste og integrere en helt ny patenteret kommunikationsform imellem forbruger og restauratør direkte igennem internettet, en teknologi som Just-Eat har eksklusivitet på i det meste af verden" udtaler Jesper Buch.

Udvidet samarbejde med Coca-Cola Tapperierne A/S:

Samarbejdet med Coca-Cola tapperierne A/S, som siden Just-Eat´s opstart har hørt til blandt de største af Just-eat´s samarbejdspartnere, udbygges i 2004 gennem landsdækkende markedsførings tiltag.
Coca-Cola´s landsdækkende net har siden opstarten hjulpet Just-Eat ud i alle kroge af Danmark, smidigt og professionelt.

Coca-Cola Tapperierne A/S, Per Svendsen udtaler "Vi er glade for samarbejdet med Just-Eat.dk, der som pionerer indenfor salg af fast-food via Internettet konstant videreudvikler og forbedrer dette område".

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire