Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/01-07   -   Pressemeddelelse

Just-Eat åbner i Nuuk på Grønland

Danmarks største madportal Just-eat.dk har nu indgået aftale med Steak & Grill i Nuuk.
Aftalen betyder at portalen nu også kan servicere sultne grønlændere via Internettet.

I Danmark formidler Just-Eat.dk flere end 400.000 måltider hver måned så det er glædeligt at vi nu også kan tilbyde grønlændere at handle fastfood via portalen, siger Direktør Morten Larsen.

Indehaver, Poul Stenstrup, Steak & Grill udtaler, - Vi er meget glade for samarbejdet og en af årsagerne til dette er, at vi har enormt travlt i vores restaurant og derfor ser samarbejdet som en god måde at effektivisere vores kræfter i restauranten på. Vi skal ikke længere bruge så meget tid på bestillinger via telefonen, men kan i stedet koncentrere os om at lave god mad til vores kunder i Nuuk.

Just-Eat.dk ApS har etableret aftale med omkring 900 restaurationer i mere end 190 byområder i Danmark og er den absolut største på markedet (November 2006). Just-Eat.dk visionen er at alle skal kunne bestille sin pizza, sin sandwich eller hvad man ellers måtte have lyst til, direkte på internettet, for derved at undgå telefonkø, få overblik over restaurationens menukort samt undgå fejlinformation ved bestilling.

Just-Eat åbnede i 2006 også portalen op i England som i skrivende stund allerede har flere end 350 Online restauranter fordelt over England.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire