Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/04-07   -   Pressemeddelelse

Hver sjette bestiller pizza på Internettet

Danmarks største madportal Just-eat.dk kan nu bryste sig af, at den står for hver 6. af alle dankort transaktioner på Internettet i Danmark.

Det foretrukne betalingsmiddel er dankortet
Portalen omsætter hvert år for 300 millioner kroner fastfood, hvoraf 60 % af omsætningen skabes ved brug af kreditkort. Morten Larsen, adm. Direktør hos Just-eat.dk, udtaler: "Vi er Danmarks største leverandør af fastfood, og vi agter at fortsætte på den måde."

FDIH begejstret over udviklingen
Morten Kamper, Direktør for FDIH, er ligeledes begejstret over udviklingen. "Just-Eat.dk's succes er tegn på en god og velfungerende forretning, som kunderne har taget til sig. Forbrugerne og markedet har samtidig taget Internettet til sig, hvilket er til gavn for alle netbutikker", udtaler Kamper.

Just-Eat.dk er Danmarks ubetinget største portal for Online bestilling af mad. Portalen samarbejder med 900 individuelle restauranter landet over og formidler omkring 450.000 måltider og bordreservationer om måneden.

Just-Eat er også aktiv på Island, Grønland og i England.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire